V-am mai spus cate ceva despre zilele de Miercuri in timp de pandemie. Intre timp am trecut la meniu de imunizare la Miercurea fara carne.
Meniu de imunizare la Miercurea fara carne
Adica ceapa verde, usturoi verde, hrean si mustar din plin, ca sa le fac eventualilor virusi viata un chin. Insa inainte de micul dejun, bag in fiecare dimineata o portie de gimnastica. La fel si dupa masa de pranz, chiar si seara daca nu e prea tarziu. Mi-am propus 2 obiective pe timp de pandemie:
- sa nu ma viziteze coronavirusul,
- sa slabesc, chiar daca stau mai mult in casa.
Mi-a dat Oana Cuzino idei pentru imunitate.
Iar pana-n micul dejun bag o portie de vitamine din Aloe Vera si Argi+, pentru un plus de imunitate. Am 200 de motive si chiar in plus 🙂
Am zis in plus, pe motiv de Argi + 🙂 Iar daca va motiveaza mai mult un video, am si asa ceva 🙂
Dar hai sa trecem si la mancare! Pentru de dimineata am avut Clompi cu ceapa si usturoi verde.
I-am mai pus branza, cascaval, marar si pasta de ardei rosii.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat mar rosu si ciocolata neagra.
La pranz am savurat ciorba de dragavei cu oua. Adica oua intregi puse in ciorba cand clocotea. S-au inverzit de la dragavei, dar le mai schimb culoarea cu un pic de mustar 🙂
Iar in ciorba am mai pus hrean si iaurt, ca tot zicea Oana de probiotice mai sus.
Seara o inchei apoteotic cu o salata de primavara. Adica salata verde, ceapa verde, ridichi rosii, marar, patrunjel, masline si ulei de Thassos, plus lamaie.
Si cu branza de burduf, ca sa mearga un pahar de vin.
A propos de vin, am auzit ca printre simptomele de la covid-19 se numara si pierderea gustului si mirosului. Ca sa nu patesc asa ceva, de fiecare data cand beau un pahar de vin, ii fac mai inainte examenul olfactiv si gustativ. Ceea ce va doresc si voua 🙂
Pofta buna fara carne!
Update:
Daca va e pofta de sarmale de post, va invit la Brindusa.

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Aluculesei Brindusa
un meniu pe gustul meu sa sa fie de bine!
Daniel Botea
Las’ ca si tu imi facusi pofta de sarmale. Bag maine, cu carne 😉