Back to Business, Romania!

Va era dor de Webstock si de toate evenimentele Evensys? Pana la revederea in offline, Evensys lanseaza portalul de marketing Romania Back to Business.

Webstock recomanda Back to Business

Back to Business

Este un proiect editorial dedicat marketingului in vremea pandemiei de coronavirus. BacktoBusiness.ro isi propune sa gaseasca solutii si idei pentru comunitatea de business locala.

De exemplu, stiai ca doar 4% dintre romani se asteapta ca brandurile sa reduca reclamele in timpul pandemiei?

Companiile care se promoveaza in vremuri dificile au de castigat pe termen mediu si lung. Cele care inceteaza publicitatea isi creeaza singure un handicap pe piata. Studiile arata ca 60% dintre companiile care si-au oprit reclamele pentru mai mult de 6 luni au inregistrat scaderi pentru cel putin un indicator al performantei brandurilor.

A propos de studii, ai aici mai multe date despre:

  • cati romani au auzit de Coronavirus,
  • in cat timp cred romanii ca se termina pandemia,
  • cati romani sunt afectati de masurile restrictive,
  • publicitatea si Covid19,
  • in cat timp isi revine economia Romaniei.

Romania back to business

Pe langa studii si informatii, sa aplaudam si cateva initiative de bine.

Marketing for good este o platforma de donatii de servicii si consultantă de marketing pentru companii. Pentru inceput 10 agenții de comunicare si 3 furnizori de servicii isi ofera gratuit serviciile de marketing si publicitate firmelor din întreaga țară.

Marketing Support Group initiaza sesiuni de Intrebari si Raspunsuri pe LinkedIn, în cel mai mare grup al profesionistilor in social media din România.

Acum sa nu-mi spuneti ca n-aveti timp sa cititi despre ce-i vorba, pentru ca nu va cred. Nu cred ca vom mai avea atata timp la dispozitie… mult timp de-acum incolo 🙂

Daca vi se pare interesant, spuneti si celor din comunitatea voastra, care poate n-au auzit. Daca vi se pare util, beneficiati de suport, intrebati si gasiti raspunsuri la problemele voastre.

BacktoBusiness.ro este sustinut de Kiss FM , Rock FM , Magic FM si recomandat de IAB Romania.

Spor castigator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.