Virtual Summit Back to Business la final de Iunie

In plina stare de urgenta ne pregateam pentru… Back to Business. Intre timp am revenit la lucru, suntem in stare de alerta si ne preagatim pentru contactless conference marca Evensys. Este vorba despre 3 zile de Virtual Summit Back to Business.

Virtual Summit Back to Business

Virtual Summit Back to Business in cifre si cuvinte

Este vorba despre un festival online de comunicare pe parcursul a 3 zile in perioada 29 Iunie – 1 Iulie. Vor fi 2 zile de conferinte transmise live de la JW Marriott si o zi de webinarii organizate in diferite locatii.

Ca sa sintetizez in cifre, vom avea 3 zile, 8 webinarii, 32 de prezentari si 50 de vorbitori.

Aceasta este distributia evenimentului in cele 3 zile:

  • 29 Iunie – Advertising, Marketing & Interactive Day,
  • 30 Iunie – Social Networks, Community & Public Relations Day,
  • 01 Iulie – Online Marketing & Social Media Workshops Day.

Stiu ca mai este suficient timp pana atunci, dar aici veti gasi programul detaliat. Iar mai jos gasiti modalitatile de inscriere, in urma carora puteti primi acreditari sau invitatii gratuite.

Inscrierea la conferinta online este gratuita

Poti sa te inscrii la conferinta gratuit, in functie de statusul tau:

  • Creator se adreseaza jurnalistilor, bloggerilor si creatorilor de continut. Aici m-am inscris eu si m-a costat 0 Euro.
  • Agency se adreseaza specialistilor in marketing, comunicare si digital din agentii. Costul este acelasi, 0 Euro.
  • Company se adreseaza oamenilor de marketing, comunicare si digital din companii. Inregistrarea este de asemenea gratuita.

Exista si o inscriere Premium, in valoare de 150 Euro + TVA , pentru cei care doresc si abonamentul de conferinte Evensys.

Prin completarea formularelor de mai sus puteti beneficia de o acreditare sau invitatie gratuita pentru cele 3 zile de conferinta. Mai mult, veti avea acces la inregistrarile conferintei, care vor fi disponibile pana pe 31 Iulie 2020.

Acestea fiind spuse, pana cand ne vom vedea la o conferinta offline, astept cu nerabdare aceasta conferinta social media cu distantarea sociala aferenta vremurilor pe care le traim.

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.