Teatru in Gradina TNC, adica incepe stagiunea estivala

In perioada 18 – 30 August 2020 se desfasoara stagiunea estivala a Teatrului National Marin Sorescu din Craiova. Pe scurt vom avea parte de teatru in Gradina TNC, adica 12 evenimente in aer liber la ora 21:30.

Teatru in Gradina TNC

Sper ca dupa spectacolele de muzica simfonica la Teatrul de Vara, sa ajung si la o piesa de teatru din stagiunea estivala.

Ar fi cazul, deoarece n-am mai fost la o piesa de teatru dinainte de pandemie. Atunci am aplaudat Oscar si Tanti Roz, cu Oana Pellea si Marius Manole.

E drept, am mai fost la sarbatorirea a 170 de ani de teatru la Craiova. A fost un eveniment deosebit pe esplanada teatrului, cu proiectii din piese de teatru din 3 secole.

E drept ca in timp de stare de urgenta am urmarit cu placere Festivalul Shakespeare Online. Dar mi se pare ca a trecut 1 an de cand n-am mai vazut o piesa de teatru adevarata, la fata locului.

Teatru in Gradina TNC

Iata care este programul pieselor de teatru din stagiunea estivala, toate incepand la ora 21:30:

  • 18, 19 August – Retroelectro, regia Bogdan Georgescu,
  • 20, 21 August – Napasta, regia Kincses Elemér,
  • 22, 23 August – Incognito, regia Radu Iacoban,
  • 25, 26 August – 1,2,3…Bebe, regia Alexandru Boureanu si Raluca Paun,
  • 27, 28 August – Outfitul Șearpelui, regia Andrea Gavriliu,
  • 29, 30 August – Profu` de religie, regia Bobi Pricop.

Pe 28 August piesa „Outfitul Searpelui” va fi transmis si LIVE online în cadrul programului Videofonia. Este vorba despre premiera cu public a spectacolului poeticoregrafic regizat de Andrea Gavriliu. Astfel, cei care vor sa urmareasca aceasta premiera au la dispozitie si participarea offline in Gradin TNC, dar si vizionarea online de acasa.

Biletele se pot procura de la Agentia teatrala sau online.

Pretul unui bilet este de 25 lei pentru publicul general si 15 lei pentru elevi, studenti si seniori. Daca achizitionati biletul online, pretul este 24 lei.

Detalii despre fiecare spectacol gasiti in programul complet al stagiunii estivale a Teatrului National „Marin Sorescu”

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.