Curat murdar, parcat regulamentar in interes de partid

Curat murdar, a dracului istorie o sa iasa. Ciordache a fost parcat regulamentar?! (ramane de vazut daca si constitutional) intr-un loc caldut, pentru munca depusa la partid.

Pentru cei care se inchina la icoana lui Marcel cel repede lesinator, asta este un mesaj ca se face curatenie in PSD? Cum asa, ascunzand gunoiul sub presul Consiliului Legislativ? Pentru ceilalti alegatori, este o mare enigma cum un personaj atat de controversat a ajuns sa fie votat. Vorba lui Caragiale si a lui CTP, Iordache sprijinit de Pampon si Cracanel?

Curat murdar cu Iordache si Marcel

CTP mi-a adus aminte de un interviu caragelian imaginat pe vremea cand Iordache era in gratii la PSD-ul lui Dracnea. Grații bre, ca sa fiu mai clar, gratii deocamdata doar la Dracnea.

curat murdar, interviu caragelian cu Iordache

Din punct de vedere al semnalului politic, Ciordache la Consilul Legislativ este mai rau decat Dorneanu la Curtea Caricaturala a Romaniei. Chiar daca influenta lui va fi mai redusa si mai putin toxica, alegerea unui asemenea personaj intr-o institutie a statului este un jet pe toti cei care au protestat in strada. Va mai amintiti gestul lui Iordache cu 2 degete din Parlament? Este acelasi gest, aratat romanilor de parlamentarii care l-au votat.

L-au ales regulamentar? Si cine o sa judece daca a fost ales constitutional? Curat murdar, coane Fanica. Voi mai credeti in spiridusi si in CCR-ul actual?

CCR curat constitutional

Revenind la Marcel, pare ca este in cautarea timpului pierdut, doar ca intr-un roman mai prost. Pentru ca nu scriu cu diacritice, vreau sa fie din nou foarte clar:

  • Roman de-ala de citit, nu de-ala de PNL, care semnase alaturi de PSD pentru restrictionarea accesul liber la informatiile de interes public;
  • Prost nu Proust.

Mascareli si mascarici

Recunoasteti personajul care si-a luat nasul la purtare, pe sub masca din dotare?

curat murdar cu mascarici si mascareli

Ca sa fie clar, cand zic mascarici ma refer la cei care mimeaza purtarea mastii de protectie, insa o tin sun barba sau sub nas. In ceea ce priveste mascarelile, Marcel ne-a dat exemplul personal chiar in Parlamentul Romaniei.

Nici nu e de mirare, atata timp cat in CEX-ul PSD sunt notorii declaratii a la Vaslui marca Buzatu: Coronavirusul nu exista, oricum sunteti toti niste prosti.

Acelasi CEX a hotarat insanatosirea imaginii PSD prin atragerea unor personaje cu notorietate, cum sunt Rafila si Cercel. Cam proustian Marcel, pe de o parte mascareste masca, pe de alta parte dezinfecteaza imaginea PSD si sustine ca e periculos sa votezi in Decembrie. Pai ce facem dom’le, o dam anonima?

Sunt curios cum rezolva dilema electoratului cu varsta in zona de risc, care este baza votantilor PSD. Sa-i vada nasul de sub masca sau sa vada fata lui Marcel, cosmetizat de Rafila si Cercel? Adica sa vina fara frica la vot sau sa nu vina la vot, ca-i periculos?

Spor raspunzator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.