Vine SuperBlog de toamna si de cursa lunga

Toamna se numara bobocii, se face vinul si vine SuperBlog de cursa lunga.
Dupa incalzirea de primavara si Gala de vara urmeaza un maraton blogosferic de 2 luni si de nenumarate incercari. Exista un numar pana la urma, doar ca la inceput nu este cunoscut 🙂

Vine SuperBlog de toamna

Vine SuperBlog de toamna, tu ce mai stai?

Daca nu stiti despre ce-i vorba, puneti mana si cititi regulamentul 🙂 Nu strica sa-l recititi si daca-l stiti, pentru ca se mai schimba pe ici, pe colo, dupa feedback-urile participantilor. Abia apoi putem discuta in cuvinte cheie intelese de toata lumea.

Ca idee, se ia una bucata blogger, se scrie una bucata articol si asa se realizeaza inscrierea in competitie.

Apoi, de pe 1 Octombrie incep sa apara pe rand probele sponsorilor. Pe sponsori ii stiti deja la inceputul competitiei de blogging creativ. Ceea ce nu stiti se refera la probele care va sunt pregatite si la rigorile diferite. Dar astea le aflati pe parcurs si pe pielea voastra, mai ales daca sunt sponsori aflati la prima participare.

Probele sunt definite prin cateva repere (ati citit regulamentul, da?): brief, deadline, cerinte tehnice, link-uri, cuvinte cheie, juriu, criterii.

In functie de creativitatea, timpul si implicarea fiecarui participant, articolele rezultate sunt apreciate de juriu prin note. Ei, pana la primele note sunt cateva probe, apoi incepe spectacolul. „Efcinciuiala” pe platforma inainte de afisarea notelor, „se misca clasamentul” pe masura ce apara note, pe scurt totul e in miscare.

Iar cand s-a asezat clasamentul incep intrebarile referitoare la contestatii 🙂

Ca sa nu uit, daca vreti sa prindeti toata distractia, neaparat sa va inscrieti in grupul Facebook cu superbloggeri.

Acolo aveti raspuns la toate intrebarile si neintrebarile, doar timp sa aveti.

Pentru fiecare proba aveti la dispozitie cateva zile, apoi vine proba urmatoare si tot asa pana la final. De unde si denumirea de finalisti pentru cei care reusesc sa scrie pentru toate probele. Iar pentru finalisti exista Gala SuperBlog, ca sa ajungem de unde am plecat.

Dar pana deadline-ul de la Gala mai e de tras. Despre deadline, atata trebuie sa stiti. Daca nu reusiti sa inscrieti articolul pe platforma pana-n 23:59 in ziua de deadline, va paste o depunctare.

Dar ca sa nu va speriati prea tare, vine SuperBlog 2021 si cu cateva noutati.

In primul rand, de-acum inainte puteti sa-i cunoasteti pe superbloggerii (mai putini) si superbloggeritele care participa in competitie. Pai da, habemus lista de superbloggeri, in continua actualizare.

Exista si cateva probe de testare a unor produse, dar pentru asta trebuie sa va inscrieti si sa va anuntati preferintele pentru testare pana Vineri 24 Septembrie pentru Kfea si pana Duminica 26 Septembrie pentru Fares.

Veti primi produsele pe adresa cu care v-ati inscris in competitie, apoi cele mai bune articole vor primii si premii, constand in

  • bani,
  • vouchere,
  • echipamente,
  • cosuri de produse,
  • abonamente la servicii.

A propos de toate aceste beneficii, iata lista premiilor SuperBlog 2021. Parca asa iti vine mai bine sa citesti regulamentul de la inceput, cand stii ca vine SuperBlog cu premii 🙂

Aceastea fiind spuse, va doresc in ordine:

  • inscriere,
  • inspiratie,
  • rabdare,
  • sanatate,
  • sa ne vedem la Gala SuperBlog!

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.