Spring SuperBlog 2022 la datorie de la 1 Martie

Indiferent ca-i pandemie, razboi sau alta grozavie, Spring SuperBlog 2022 e la datorie la inceput de primavara. Rasare si curge ca un izvor navalnic, trecand peste tot si toate pentru a ostoi pofta celor insetati de blogging de calitate. Te-am prevenit frate, blogging creativ, ca sa fie clar si sa nu aud ca ai inteles tardiv 🙂

Spring SuperBlog 2022

Spring SuperBlog 2022 de la 1 Martie

Ivindu-se la 1 Martie, Spring SuperBlog este principalul vestitor al primaverii blogosferice. Cei care ati gustat din adrenalina editiilor trecute, stiti deja gustul victoriilor sau al contestatiilor 🙂 Oricare ar fi fost situatia, nu-i asa ca simteati ca va lipsea ceva?

Vacanta s-a terminat, sa curga valurile creativitatii pe blogurile voastre!

Reveniti in competitie precum isi revin in fire primavara si natura?

Natural, pentru cei care abia asteptau startul, 1 Martie reprezinta doar prima borna. N-au uitat provocarile, deadline-urile si poate dezamagirile din editiile trecute. Teama de renuntare exista in continuare, dar mai este acel ceva care te zgandareste sa participi mereu.

Eu nu mai concurez din pacate, mi s-a tras de la primavara si de la creativitate. Atentie, daca eu am castigat Spring SuperBlog 2015 fara sa vreau, cei care isi doresc trofeul au sanse sporite 🙂 Teama de competitie nu trebuie sa existe, ba chiar exista grupul de ajutor SuperBlog, destinat tuturor.

Oricine poate sa intrebe despre neclaritatile briefului, despre regulament, contestatii sau alte neclaritati tehnice sau blogosferice.

Ferice de cei care au cunoscut comunitatea SuperBlog mai intai pe grup, in competitie, apoi la Gala.

Ura si la Gala!

Las Gala SuperBlog la final, pentru ca in ultima vreme astfel de evenimente au fost mai mult offline.

Ne obisnuisem sa ne vedem de 2 ori in fiecare an, la munte sau la mare. Restrictiile din pandemie au limitat intalnirile offline, dar n-au putut sa intrerupa Galele. Le-am trait offline in premiera, dar am si revenit la mare.

Recunosc ca pentru mine Gala SuperBlog a fost de la inceput combustibilul care m-a tinut in cometitie. Tie poate iti trebuie alte recompense, gen note mari sau premii de etapa. Pana la acestea, primul meu gand a fost sa fiu finalist, ca sa ajung la Gala.

La acest obiectiv am adaugat respectarea deadline-urilor, pentru a nu fi depunctat. Atunci cand am participat prima data la SuperBlog, cu aceste obiective in minte am plecat. Categoric, pe parcurs am mai adaugat obiective si dorinte, pe masura ce experienta competitiei m-a incurajat sa fac mai mult.

Ultimele participari au fost insa focusate pe locul secund. Unde mai intainte imi doream ca tot superbloggerul sa castig competitia, dupa ce-am castigat greutatea mea in branzeturi Delaco mi-am dorit doar sa particip. Ipotetic ma vedeam participant permanent, tintind locul doi in cel mai bun caz.

Azi recomand strategia si sfaturile astea tuturor, asa cum i-am recomandat si Dianei Gole. Le-a respectat pana cand a triumfat 🙂 Fata draga, nu fi trista, nu mai este adrenalina competitiei, dar ramanem in galerie si in comunitate.

Te-am avertizat ca la inceput va fi ciudat, dar pe parcurs te obisnuiesti cu pensionarea 🙂 Rea sau buna penionarea, dar fiecare superblogger foloseste experienta castigarii competitiei in felul sau. Au fost superbloggeri castigatori care s-au implicat in continuare in jurizare. Restul au ramas in calitate de parteneri in comunitate, gata cu sfaturi sau cu mediatizare.

Are fiecare loc in SuperBlog, fie in calitate de full-concurent, fie ca participant selectiv in functie de timp si probe anuntate.

Te anunt si eu ca de la 1 Martie incepe Spring SuperBlog, iar daca esti blogger ai sansa sa devii super 🙂

Super spor creativ!

2 Comments

    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.