Sa se auda alergarea de la A la Z

ABC-ul alergarii este despre Alergare de la A la Z, ca sa se auda alergarea. In acest scop avem un serial video tradus in limbajul semnelor pentru persoanele hipoacuzice.

Despre initiativele 123sport v-am mai zis, avand legatura atunci cu alergarea si donarea de sange.

Azi tocmai am fost la alergare si pot sa zic ca experimentez oarecum senzatia de a alerga cu cineva care nu aude. Doamna mea alearga cu casti in urechi, iar eu uit mereu. Asa ca-i zic sau arat diverse chestii si raman uimit ca nu reactioneaza.

La noi se rezolva cu datul castilor jos, dar in Romania sunt peste 23000 de persoane surde.

Sa se auda alergarea de la A la Z, pentru persoanele hipoacuzice

In sprijinul lor, sub motto-ul „Sa se auda alergarea!”, Vlad Perianu si Radu Restivan au pus la punct serialul video ABC-ul Alergarii.

Sa se auda alergarea de la A la Z

Vlad Perianu este alergator hipoacuzic si cel care traduce fiecare episod video in limbajul semnelor.

Radu Restivan este antrenor de atletism si fondator 321sport. Valorile 321sport #RunningCulture sunt prietenia, solidaritatea si incluziunea sociala. Zilele astea Radu Restivan a organizat o campanie de donare de sange pentru Ucraina. Apoi a strans sute de haine termice (geci, bluze, caciuli, manusi, pantaloni) si paturi pentru refugiati.

Pe 3 Martie, cu ocazia Zilei Mondiala a Auzului, Vlad Perianu si Radu Restivan au lansat serialul de alergare de la A la Z, ABC-ul Alergarii.

In afara de serialul video cei doi organizeaza antrenamente de alergare cu persoanele hipoacuzice din Bucuresti. Isi doresc sa gaseasca voluntari pentru a organiza astfel de alergari si-n alte orase. Daca stiti persoane care vor sa se implice, ei asteapta mesajele pe e-mail la adresa start@321sport.ro.

Pana atunci insa, episoadele video in ordine alfabetica vor fi publicate saptamanal pe canalul Youtube si pe site-ul ABC-ul Alergarii.

ABC-ul Alergarii este cel mai amplu proiect digital dedicat persoanelor surde din Romania. Proiectul este realizat de 321sport, prezentat de Nivea si sustinut de Sport Vision, Zuzu Fit si spotmedia.ro.

Din 2015, in fiecare seara de Marti, de la ora 19:30, 321sport organizeaza o alergare in parcul Herastrau. Antrenamentele tinute de un antrenor specializat sunt gratuite pentru toti participantii.

Spor alergator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.