Oltenia Trophy, turneu international ITF 14 – 21 August

Stiti ca in perioada 14 – 21 August avem Oltenia Trophy, turneu international ITF? Chiar daca urmaresc mai mult turneele WTA, ar fi interesant si un turneu cu puncte ATP.

Tenis in Oltenia

In timp ce eram la aniversarea Craiova Business Club am tras cu ochiul la meciul Simonei Halep la Toronto.

Simona Halep la Toronto

Mi-ar fi placut s-o vad pe Simo cand am fost in Toronto, dar in anul respectiv s-a tinut turneul WTA la Montreal. Asa ca o urmaresc la TV si online, de cate ori am ocazia.

Revenind la actualitate, in saptamanile trecute m-am bucurat mai intai de trofeul Irinei Begu la Palermo. Apoi de traseul bun al Anei Bogdan la Varsovia si de castigarea trofeului de la Iasi.

Ma si gandeam in sinea mea. La Bucuresti sau Cluj au fost turnee de tenis, la Iasi la fel. La Craiova de ce nu sunt? Uite ca a venit si raspunsul, chiar daca in format masculin, nu WTA cum as fi vrut eu ­čÖé

Prefer turneele WTA avem sansa sa vedem mai multe romance clasate in primele 100:

  • Simona Halep #15,
  • Irina Begu #33,
  • Sorana Cirstea #38,
  • Ana Bogdan #63.

Din pacate la masculin stam mult mai rau, fara jucatori romani in prima suta.

Oltenia Trophy 14 – 21 August

Tenis Club Stanica alaturi de I.T.F. World Tour si Federatia Romana de Tenis organizeaza turneul international de 15 000 $.

Oltenia Tropjy 2022

Punctele care vor conta in clasamentul ATP si premiile in valoare totala de 15 000 $ au atras multi jucatori profesionisti.

Din numarul de 500 de cereri au fost acceptati la simplu 32 de tenismeni pe tabloul principal si 48 in calificari. Din calificari se vor califica inca 6 jucatori. Alti sportivi din Romania si Bulgaria au primit wild-card-uri de la organizatori.

Pe tabloul principal sunt jucatori din Romania, Moldova, Ucraina, Bulgaria, Italia, Franta si China. La dublu vor fi 16 echipe pe tabloul principal.

Meciurile se vor discuta la Tenis Club Stanica, Str. Aeroportului nr. 279, comuna Carcea, langa Craiova.

Intrarea spectatorilor este libera, sa speram ca si vremea va tine cu organizatorii.

Spor(t)!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.