N-ai fost la prima editie la Crosul Opel PlusAuto? Hai la a doua :)

Anul trecut pe vremea asta era zapada in Parcul Tineretului cand am alergat la Crosul Opel PlusAuto, prima editie.

A fost un pic frig la Crosul de Toamna dar a fost tocmai buna distanta de 2,2 km ca sa ne incalzim alergand. Anul asta prognoza e cam ploioasa, sper sa nu se adevereasca. Iar daca ati ratat prima editie, aveti ocazia sa va revansati la a doua ­čÖé

Crosul de Toamna ne-a pregatit pentru iarna

Chiar daca ninsese inainte, n-a fost zapada pe aleile pe care am alergat in Parcul Tineretului.

Zapada la Crosul Opel PlusAuto

Doar cu temperatura a fost un pic mai greu. Ca daca n-aveai manusi iti cam inghetau digitalele. Si ramaneai cu ele asa ­čÖé

Digital victorios

Dar tot frigul spre bine. Daca pana atunci nu mai alergasem la temperaturi scazute, dupa experienta de toamna la Crosul Opel PlusAuto am prins curaj.

Ca atare am repetat experienta si-n lunile urmatoare. Varful de forma a fost in Ianuarie, cand am avut parte de alergare pe zapada si de temperaturi negative cu 2 cifre.

alergare caritabila pe zapada

Pe urma, cand s-a topit zapada mi se parea ca e prea dur asfaltul si regretam lunile de dinainte ­čÖé

V-am spus toate astea ca sa nu va sperie temperaturile actuale pentru o mica alergare. Pe ploaie insa nu-mi place sa alerg ­čÖü

Crosul Opel PlusAuto 2017

In 2017 Crosul Opel PlusAuto are loc Sambata, 18 Noiembrie, de la ora 11:00. Tot in Parcul Tineretului si tot cu 2 probe:

  • adulti 2,2 km,
  • copii 500 m.

Crosul Opel PlusAuto

Regulamentul de participare il gasiti online. Tot online se pot face si inscrierile, dar si la fata locului inainte de ora 11:00.

Organizatorii au pregatit premii pentru castigatori dar si o tombola pentru participanti. Gasiti in regulamentul de mai sus toate premiile si toate conditiile in care puteti sa le castigati. Oricum sunteti castigati, scopul principal al crosului fiind promovarea miscarii si a unui stil de viata sanatos.

In speranta ca nu va ploua Sambata, va doresc spor alergator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.