Despre crema de branza v-am spus mai ales la degustari si asocieri cu vinuri albe. Era vorba despre Aperifrais, acum sunt 2 creme de branza diferite. Despre ce-i vorba veti vedea in continuare.
Mic dejun cu crema de branza
„Pentru de dimineata” am avut crema de branza cu ciuperci si hrean, tartinate pe paine cu maia si ceapa. Am pus si-o felie cu icre de hering, sa se incadreze in culoare cu cremele pufoase si cu 2 oua de prepelita facute ochiuri.
Am completat cu rosie, ciuperci pane, masline si castravecior, ca sa fie si ceva crud in toata combinatia. Nu mai zic de culori diferite si toata paleta de gusturi.
Crema de branza cu ciuperci, ceapa verde sau cu verdeata am mai savurat, acum am descoperit-o pe cea cu hrean. Foarte interesanta combinatia, iar alaturi de restul ingredientelor matinale a mers foarte bine.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am bagat o ciocolata neagra cu mar rosu. Dublu rosu š
M-am incalzit si cu un ceai de iasomie, sa-mi treaca de racoarea matinala.
Chiftele de morcovi la pranz
La pranz am avut chef sa bucataresc, dupa ce mi-am adus aminte de chiftelele lui Chef Lorek. Doar ca in loc de cartofi am pus morcovi, iar in loc de ceapa am preferat praz.
Ce-a iesit vedeti in continuare.
Pentru chiftele am facut o salata de rosii, sa-mi amintesc de zilele de vara. Mai tineti minte gratarul de Miercurea trecuta? Am luat mai multe rosii, dar pe gratar le-am pus doar pe cele mai moi. Pe restul le-am tinut pe pervaz la soare, pana cand au inceput sa se inmoaie. Azi au fost tocmai bune pentru salata.
Ciuperci pane pentru seara si inca ceva
Masa de seara va fi pe la ora 17:00, foarte frugala. In afara de ciuperci pane cu mamaliguta nu cred ca mai mananc nimic. Nici nu beau ceva, mai las loc de inca ceva. Ma pregatesc sa degust mai pe seara noul meniu mediteranean la un restaurant craiovean. Asa ca de Sf. Dumitru š
Probabil ca scap si-n ceva bunatati cu fructe de mare, dar despre astea vorbim intr-un articol separat.
Pana atunci pofta mare, hai noroc si la mai mare!
Update:
La tartinabile n-am avut zacusca, dar va poftesc la Brindusa pentru zacusca cu opintici.
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Aluculesei Brindusa
Sa ai mare pofta,doar delicii la tine astazi.
Daniel Botea
Nici tu nu esti mai prejos cu opinticile š