Zilele Biz la puterea 5 si cateva lansari oficiale

Anul acesta am urmarit online festivalul de business Zilele Biz 2022, desfasurat la Sheraton Hotel Bucuresti, in perioada 21-25 Noiembrie.

Zilele Biz 2022

La fel ca-n 2021 si-n ultimii 21 de ani, la final de an asteptam Zilele Biz la puterea 5:

  • Antreprenoriat,
  • Inovatie,
  • Management,
  • Media & Marketing,
  • CSR.

In timpul pandemiei cele 5 zile de business au fost momente online de speranta si generatoare de idei. Acum evenimentul a avut loc offline, cu public in sala si mult entuziasm.

Lansari oficiale la Zilele Biz 2022

Cateva dintre cele mai puternice firme din Romania au ales sa-si lanseze oficial produsele si serviciile la Zilele Biz 2022.

Edenred Romania a lansat Edenred BIZTRO Club, platforma pentru afacerile antreprenoriale si IMM-uri, dezvoltata alaturi de redactia revistei Biz.

Platforma lansata in Ziua Antreprenoriatului ofera acces gratuit la resurse si informatii pentru cei aflati la inceput de drum.

In Ziua Media si Marketing Enel a prezentat oficial platforma Electripedia. Cum toata lumea sta cu ochii pe consum „ca pe butelie”, sunt binevenite informatiile legate de consumul de energie si eficienta energetica.

Sfaturile si modalitatile de economisire energetica se bazeaza pe cercetari, calcule si baze de date.

Si platforma Empath a fost prezentata in premiera tot in cadrul Zilelor Biz de catre echipa Unlock Market Research. Platforma dedicata liderilor de business ofera 3 luni de folosire gratuita, in care se pot descarca cercetarile Empath.

Sistemul bancar nu putea lipsi din lista lansarilor, asa ca Alpha Bank a lansat noile carduri ale bancii.

Best 100+ Marketing

Nu in ultimul rand, la acest festival de business s-a lansat anuarul „Best 100+ Marketing”. Anuarul Revistei Biz ofera o baza de date cu cei mai activi directori de marketing si interviuri cu cei mai inovativi.

Daca ati ratat cele 5 zile de evenimente de business le regasiti online, iar daca doriti anuarul „Best 100+ Marketing”, puteti sa-l comandati tot online.

Anuarul costa 85 lei (TVA inclus) si poate fi comandat pe email la andreea.toma@revistabiz.ro.

Spor descoperitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.