Omleta cu Cheddar a dat startul la Miercurea fara carne, pentru ca mi se facuse dor de Clompi 🙂 Pai da, cam demult nu mai mancasem clatita-omleta-pizza facuta de mine in casa.
Omleta cu Cheddar de dimineata
Pentru de dimineata mi-am facut un Clompi cu un branza Cheddar de exceptie, folosind 2 oua si ceapa verde.
Dupa ce s-a mai copt putin Clompi si s-au rotunjit colturile bucatilor de branza Cheddar, arata de parca sunt galbenusuri de oua 🙂
Am mai picurat putin ketchup cu piper de la Tomi si gata minunatia.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am avut struguri albi de la tara si ciocolata neagra de la Heidi. Dar nu oricare ciocolata, ci Heidi Dark Extreme 85% cacao. Bineinteles ca de poza am uitat, dupa ce m-am dedulcit la struguri.
Ciorba de fasole verde-galbena la pranz
La pranz am mancat o ciorba de fasole verde-galbuie 🙂 De obicei mananc ciorbele de legume reci sau la temperatura camerei. Cum insa s-a racit vremea accentuat, mi-a placut sa mananc ciorba incalzita.
Seara am repetat exeprienta de saptamana trecuta si mi-am pregatit o salata orientala.
Insa am completat si cu o lubenita picurata cu Ouzo. Am zis ca atata timp cat mai sunt lubenite in piata, sa profit de a lor dulceata 🙂
Daca eu am ravnit la clatita-omleta-pizza, va poftesc si la Brindusa pentru clatite aperitiv.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Brindusa Aluculesei
Meniu bogat că de obicei și pe undeva ne-am nimerit
Daniel Botea
Pai normal, daca tot ne-am inspirat unul din meniul celuilalt, asta era urmarea fireasca, sa ne nimerim oarecum fara sa ne vorbim 🙂