Bine v-am gasit Miercurea fara carne, ultima din Februarie. Fiind o vreme de tranzitie intre anotimpuri, de primavara-iarna a fost si meniul š
Pentru de dimineata am avut oua fierte moi cu mamaliga. Ca sa vina primavara mai repede, am adaugat si rosii si masline š
La pranz am savuratĀ supa creme de broccoli, cu crutoane si condimente grecesti. Vremea chiar a fost de primavara si am mancat afara, in soare š
Seara am incheiat cu cascaval pane, legume la gratar si ridichie neagra.
Ca de obicei, pentru ceva dulce va invit la Raluca, sa poftiti la gogosi evreiesti. Iar daca poftiti cumva si la ciupercute cu fidea, vin numaidecat de la Brindusa š
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Raluca Brezniceanu
La pranz puteai sa ma inviti la o supa, ca trecui pe langa tine, dar daca ai gardul inalt nu vazui strachina.
Daniel Botea
Bre, strachina avusei doar una, dar supa-crema aveam mai multa š De crutoane si condimente nu mai zic
Aluculesei Brindusa
arata tare bine,zic sa avem pofta!