Bine v-am regasit! Deja stiti ce urmeaza, Miercurea fara carne 20Martie2013, asa ca fara alte aranjamente trecem direct la meniu.
Miercurea fara carne 20Martie2013
Pentru de dimineata avem mamaliga cu oua fierte moi.
La pranz o ciorba de urzici, ca sa simta organismul ca a venit primavara.
Seara avem icre de hering.
Nu singura ci cu o salata de sezon: castraveti, ceapa verde, ridichi rosii, rosii cherry, patrunjel, lamaie si ulei de masline.
Sper ca va place meniul meu, nu-mi mai ramane decat sa va doresc:
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Andrei
Un praz nu puteai sa pui si tu intre cele două ouă? Sau ți-e rușine că ești oltean? 😛
Daniel Botea
Cum sa-mi fie rusine. Tocmai mie care sunt Natural ca Aloe Vera si oltean verde ca prazul 🙂 Daca te uiti la postarile de miercurile trecute observi si ciorba de praz, dar azi n-a fost in meniu.
Andrei
Aha, l-ai terminat săptămâna trecută. Am inteles.
Daniel Botea
Poate o mai fi prin frigider, dar azi am dat-o pe ceapa verde, ca e mai de sezon 🙂