Rex Maughan confirmed you as friend

Am ceva vechime pe Facebook, dar parca niciodata nu am fost atat de surprins. Rex Maughan mi-a confirmat prietenia pe FB. Nu stiti cine-i Rex?

Rex Maughan

Nu este vorba despre o vedeta. Nici despre un vechi prieten pe care nu l-am mai vazut „de un secol”. Pur si simplu este vorba despre o persoana pe care o cunosc doar din carti si CD-uri. Dar care a schimbat viata a milioane de oameni.

Rex Maughan, Aloe Vera si Forever

Rex este cel care acum 32 de ani a fondat Forever Living Products. Firma care a devenit lider mondial cu peste 90% din productia si distributia produselor pe baza de gel de Aloe Vera.

Pornind de la propria experienta cu Aloe Vera, Rex Maughan a construit mai mult decat o firma multinationala. Forever este un gigant prezent in peste 140 de tari, cu o cifra de afaceri de peste 2,5 miliarde dolari anual. Si cu crestere in anul de criza 2009.

Iar Romania este in Top 10 Forever šŸ™‚

Nu vreau insa sa vorbesc despre afacerea FLP sau despre bani. REX era bogat si inainte de a se dedica familiei Forever. Dar cati dintre cei 9 milioane de membri FLP pot spune ca aveau aceeasi sanatate (inlclusiv financiara) inainte de a cunoste Forever?

Poate din acest motiv planul sau de marketing a fost propus pentru premiul Nobel in domeniul economic.

Filozofia de viata a lui Rex Maughan poate fi redata simplu:
„Bogatia nu se masoara in cat de multi bani ai, ci in cat de mare este libertatea ta de a alege. Cel mai mare succes este sa fiu multumit de ceea ce sunt si de contributia pe care o aduc celor din jur.”

Impresionant nu? Dar nu asta m-a impresionat cel mai mult la Rex Maughan ci pofta sa de viata. Dorinta de a impartasi cu cati mai multi viziunea pe care a avut-o. Ceva total diferit de autohtonul „sa moara si capra vecinului”.

Rex, omul fara varsta

Am cautat sa vad ce varsta are Rex Maughan. Am gasit numai date referitoare la cei 32 de ani de existenta ai Forever Living Products. In afara de 40 de ani de experienta in management si de abslovirea Arizona State University in ’62, n-am gasit nimic.

Viata sa inseamna Forever si asa si semneaza mesajul lunar din revistele Forever. Al vostru pentru totdeauna, Rex Maughan.

Si omul are atatea planuri de viitor si o viziune atat de proaspata si de pozitiva incat este molipsitor. Pare fara varsta atunci cand sta ore in sir in picioare la Raliurile Forever. Neobosit cand discuta prieteneste cu tine sau cand ii felicita pe cei mai buni. Rex Maughan are 3 copii si 12 nepoti.

A cunoscut un succes remarcabil in mai multe domenii, inclusiv in cele caritabile. Iar faptul ca mi-a acceptat prietenia pe Facebook ma onoreaza. Mai ales ca Facebook are o limita de 5000 de prieteni.

Sunt bucuros si norocos in acelasi timp sa fiu prieten cu un OM a carui generozitate nu are limite.

Spor!

Save

Save

Save

6 Comments

  1. Anonim
  2. mircea
  3. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.