Alergam pe zapada pentru Spitalul Copiilor si-n Februarie

Luna asta am alergat pe zapada vreo 28 de kilometri. Am inceput sa alergam pe zapada in prima Sambata din Ianuarie, cu 2 km.

Alerg pentru Spitalul Copiilor

Au urmat 4 kilometri aniversari cu Craiova Running apoi in cele 4 zile mini-vacanta am alergat 2, 4, 4 si 6 km. Ieri inca 3, azi inca 3 si am ajuns la 28 de kilometri pe 29 Ianuarie. Aproape 1 km pe zi, daca fac media. Daca mai pun si alergarile pe stepper, ajung la 40 de kilometri in Ianuarie.

alergare in weekend

Alergam pentru Spitalul Copiilor

Nu va speriati insa, la alergarea caritabila din Februarie fiecare alearga/merge/doneaza cat poate si cat vrea. De obicei alergam 2 kilometri dar cine nu este pregatit pentru aceasta distanta poate sa se intoarca sau chiar sa mearga. Daca insa n-ati facut nicio alergare pe zapada in iarna asta, merita sa incercati.

La alergarea caritabila din Ianuarie am alergat la -13 grade si a fost ok. Acum vremea s-a imblanzit si e si mai placut la alergare. Am alergat si azi si cred ca tine zapada pana Sambata viitoare.

Alergam pe zapada in scop caritabil

A propos de placere si de faptul ca alergam pe zapada, placerea este cu atat mai mare cu cat scopul este unul caritabil. Aceasta a fost ideea Asociatiei 1 leu atunci cand au inceput alergarile caritabile in tara. Oricine poate dona macar 1 leu iar alergarea este buna pentru toti. Si, indiferent de anotimp, leu cu leu, om cu om suma stransa pentru Spitalul Copiilor a ajuns la 551775 lei.

De-a lungul timpului la alergare au fost persoane de toate varstele. De la copii cu ursuletii in brate pana la tineri cu experienta foarte mare, va multumesc tuturor 🙂

Sambata, 04 Februarie, ne intalnim din nou la ora 10:00 in Parcul Romanescu. Ne adunam in zona Ciobanasul, apoi facem o tura mai mica sau mai mare in jurul lacului. alergam pe zapada

Nu stiu daca mai ninge pana Sambata, sper sa reziste zapada de-acum pana atunci. Daca aveti prieteni dornici de miscare si fapte caritabile, va rog sa-i invitati cu ajutorul evenimentului Facebook.

Iar daca nu ajungeti de data asta, vom fi prezenti in prima Sambata din fiecare luna. Dar nu garantam ca va mai fi zapada 🙂

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.