In afara de eterna intrebare feminina „In ce sa ma mai gatesc?” :), auzim de multe ori of-ul „nu stiu ce sa mai gatesc!”. Sau si mai stringent. Ce sa mai gatesc azi?
Ce sa mai gatesc? Quiche cu praz
Ei bine, iata o cale simpla ca sa gasesti retete superbe de mancare, care iti lasa gura apa. Si vreau sa te conving ca poti sa gatesti ingenios. Ca orice oltean care se respecta, am gasit o reteta cu praz: quiche cu praz.
Nu stiu cum se pronunta „quiche”. Dar dupa ce am vazut cum arata stiu ca oricum n-as putea sa-l pronunt cu gura plina 🙂
Mai stiu ca ingredientele sunt la indemana in orice bucatarie. Faina, oua, ulei, branza, praz, ceapa, smantana, sare, piper negru si ardei iute uscat. Si cel mai important, stiu ce sa mai gatesc 🙂
Ma gandesc ca iti vei surprinde placut „jumatatea” cu o serie completa de retete romanesti sau internationale, mancaruri sanatoase, de petrecere etc. Iar singura ta contributie a fost sa-i spui despre gatesti-ingenios.ro. Un site special creat pentru cei pasionati de gatit. Dar si pentru cei mai putin experimentati in arta culinara.
Informatia inseamna putere, chiar si in bucatarie 🙂
Pofta buna!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Karla
Se pronunta „kish”, e o specialitate din Lorraine, in nord-estul Frantei. Stii, provincia aceea vecina cu Alsacia pentru care s-au batut timp de cateva secole cu Germania…
Daniel Botea
Multumesc frumos!
Da, Alsacia si Lorena, cum am invatat la istorie 🙂
N-am fost pe acolo, doar in Alsacia am ajuns.
Acolo mi-a placut foarte mult tarte flambee mai ales ca se servea a volonte 🙂