Aloe Vera pentru animale si pasari

Culmea, desi oamenii se indoapa cu medicamente si chimicale, exista persoane care sunt mult mai atente cu animalele de companie (sau domestice). Pe care vor sa le fereasca de efectele secundare ale unor medicamente puternice. Altii prefera Aloe Vera pentru animale cu care participa la competitii. Si nu numai.

Aloe Vera pentru animale si pasari

Cei mai multi insa nu stiu ca Aloe Vera este o adevarata farmacie naturala pentru prietenii necuvantatori. In carte „Aloe Vera – darul naturii”, doctorul veterinar britanic David Urch descrie cum a folosit Aloe Vera pentru animale de companie sau domestice.

Am gasit aceasta informatie in alta carte, „Aloe Vera – planta tamaduitoare”, scrisa de doctorul Peter Atherton. Iata care este doza zilnica de Aloe Vera pentru animale si pasari.

Aloe Vera pentru animale si pasari

Asa cum era de asteptat, Aloe Vera a fost folosita cu succes pentru vindecarea unor afectiuni ale pielii. Afectiuni la care animalele sunt mai expuse decat oamenii. S-a constatat ca dupa vindecarea cu Aloe Vera urmele de cicatrice sunt mai mici. Iar blana sau parul nou crescut revin la culoarea originala.

Si in cazul infectiilor virale la animale sau al sindromului de oboseala post-virala, tratamentul cu Aloe Vera este foarte eficient. Un alt doctor veterinar specialist in cabaline, Dr. Peter Green a povestit in „Veterinary Times” cum a reusit sa salveze 11 din cei 14 cai afectati.

La fel ca si in cazul oamenilor, nu trebuie sa ajungi la boala ca sa descoperi proprietatile tamaduitoare ale Aloei Vera. Cel mai bun exemplu este o pisica.

Desi se zice ca pisicile au 9 vieti, cea mai batrana pisica din Guinness Book a reusit sa traiasca 10 vieti. Care credeti ca este misterul? In ultimii 10 ani a consumat Aloe Vera, la fel ca stapana ei.

Dupa cum se vede si-n tabelul de mai sus, doza de intretinere este mai mica decat cea de vindecare. Asta in cazul in care inca n-ati auzit ca preventia este mai ieftina decat tratamentul.

Spor prevenitor!

2 Comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.