Am vorbit mai demult despre toxicitatea unor alimente. Acum vorbim despre mezEluri toxice.
Exista mezeluri toxice
Iata ca o atentionare recenta a Directiei Publice de Sanatate Dolj valideaza acele informatii.
„Pe eticheta unui mezel sunt înscrise peste 20 de ingrediente, dintre care doar unul singur este carne. Restul sunt fosfaţi, nitriţi, nitraţi şi arome sintetice – aditivi sintetici care rămân în organism chiar şi zece ani după ce au fost consumaţi, pentru că tubul digestiv nu îi poate digera“, susţine dr. Mariana Păsărescu din cadrul Biroului Promovarea Sănătăţii al DSP Dolj.
Tocmai la aceste toxine ma refeream atunci cand spuneam ca organismul nu poate sa le elimine si ca avem nevoie de detoxifiere.
„Beneficiile” aduse de mezEluri toxice sunt:
- tulburari de crestere la copii,
- osteoporoza,
- obezitate,
- gastrite,
- ulcer,
- cancer colo-rectal,
- Alzheimer
In plus, „14 porţii de mezeluri pe lună cresc cu 78% riscul apariţiei unei forme de boală pulmonară obstructivă cronică, o afecţiune foarte gravă„. Este alta concluzie a DSP Dolj, articolul complet putand fi gasit aici.
Care sunt cele mai nocive mezeluri aflati daca urmariti articolele Dr. Gheorghe Mencinicopschi.
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Jachete Dama
Chiar sunt foarte nocive. Ma bucur ca ai scris acest articol. Am sa renunt pe cat pot la preparatele din carne cumparate. Am sa mananc numai carne gatita acasa.
Daniela
nu mai este nimic sanatos pe lumea asta. chiar si painea contine gluten. Ma uitam ce scrie ieri pe un pateu, m-am ingrozit. Pateul care avea zgarci in el si urme de ficat unde e?
Concururi online
Si ne mai miram de ce ne intoxicam ? Asta e Romania ! Totul este facut pentru bani, nu ma conteaza sanatatea cumparatorilor.
Daniel Botea
@ Daniela:
de-asta e bine sa citim eticheta
Daniel Botea
@ concursuri:
Unii fac profit rapid, altii mor incet. Cam asta e situatia daca nu te informezi