Aloe First, Heat Lotion si MSM Gel

De obicei, dupa ce revenim acasa de la o petrecere, iesire sau o miscare in aer liber, constatam diverse surprize. Am racit putin, am stat in curent sau ne-am lovit, zgariat, sucit si alte asemenea mici/mari neplaceri. Pentru astfel de cazuri eu folosesc trusa naturala de prim ajutor de la Forever. Asa se numeste Aloe First (first venind de la First Aid). Mai adaug Heat Lotion si MSM Gel.

Aloe Firts, trusa naturala de prim-ajutor

Aloe First, plus Aloe Heat Lotion si MSM Gel

Daca Aloe First nu este suficient in rolul de antiinflamator natural, nu trebuie sa va lipseasca doua lotiuni contra durerilor.

 

Aloe Heat Lotion - formula noua

Va mai zic doua mici secrete pentru a avea aceste produse tot timpul la indemana.

Aloe First se cumpara intr-un recipient de 473 de ml, dar pentru a fi la indemana eu il tin intr-un mic spray de buzunar.

mini first

Si tuburile de Aloe Heat Lotion sau Aloe MSM Gel sunt destul de mari la 118 ml, dar am mereu la mine cateva esantioane de produs. Acestea au doar 3,5 ml.

Aloe Heat Lotion si Aloe MSM Gel

V-ar trebui o astfel de trusa naturala de prim-ajutor?

Pentru preturi si informatii suplimentare puteti rasfoi catalogul produselor Forever sau informatiile detaliate  (ingrediente, pret etc.) despre:

Aloe MSM Gel este cunoscut sub numele de crema gri, pentru ca ambalajul este cu gri. Evident, crema este alba. La fel si crema Aloe Heat Lotion. Insa ii zicem „rosie” pentru ca asa este ambalajul. Atat cel nou dar si cel vechi.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.