Forever Bee Pollen, aka Energie

Stiati ca o albina da din aripi de 440 de ori pe secunda? De unde atata energie intr-o gaza atat de mica? De la polenul cu care, ca si alte „bazaitoare”, albinele se hranesc zilnic. Hai sa va zic despre polen si despre Forever Bee Pollen.

Forever Bee Pollen

Forever Bee Pollen

A propos: azi e luni si sunteti cam lipsiti de energie desi ar trebui sa zumzaiti ca albinele la job? Am scris mai demult de ce este polenul un energizant natural.

Azi vin doar cu un update. Poti sa-ti comanzi online produsele si sub limita celor 50 Euro sau fara sa fii inscris la Forever, insa la pret cu amanuntul. (daca esti inscris la Forever beneficiezi de reduceri, intre 15 – 30% pentru comenzi de minim 50 Euro + TVA).

Iata link-ul pentru Forever Bee Pollen, la pret cu amanuntul.

forever bee pollen si nu dorm

Aveti informatii si ingrediente despre produs. Urmati link-ul produsului pe care vreti sa-l testati. Apoi adaugati in cos, faceti comanda si apoi completati cu datele personale pentru adresa de destinatie.

Dupa ce testati un produs si va convingeti de calitatea lui. Va recomand ca a doua oara sa-l luati cu reducere (numai daca vreti) prin inscriere in cadrul sistemului Forever Living Products. Vezi imaginea de final cu „albinutelor Forever”, pline de energie.

Va stau la dispozitie cu toate detaliile despre inscriere si avantajele acesteia. Spor!

albinute Forever

Save

3 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.