Descoperiri sanatoase in mai multe sensuri

Spuneam ieri cum am descoperit beneficiile meselor fara carne. Pentru a completa cele spuse de mine, am descoperit alta sursa cu secrete si beneficii pentru sanatate. Continuam cu descoperiri sanatoase din toate punctele de vedere.

Descoperiri sanatoase

Descoperiri sanatoase din mai multe puncte de vedere

Mai demult am discutat si despre beneficiile legate de sanatate si mediu, dar azi voi discuta mai mult despre beneficiile financiare ale meselor fara carne.

Spuneam ieri ca am descoperit ca pot sa-mi fac o salata la serviciu pentru pranz, indiferent de anotimp. Am mai descoperit ceva. Spre deosebire de colegii care mananca hamburgeri sau friptura cu cartofi prajiti, cu mesele fara carne ies mult mai ieftin la… buzunar.

Pentru o salata de rosii si castraveti (cumparate de la chioscul din colt si facuta in 5 minute) nu depasesc niciodata 2,5 lei in sezonul lor.

O salata orientala care se poate face indiferent de sezon tot pana la 2,5 lei ajunge.

O salata de varza cred ca iese chiar mai ieftin, dar n-am mai mancat demult si nu stiu care este pretul. Astept sezonul verzei 🙂

Chiar si o pizza vegetariana in doi (impreuna cu colega mea) ajunge la 7,5 lei, mult mai putin decat meniurile de peste 10-12 ron ale colegilor care mananca zilnic carne.

In concluzie, descoperiri sanatoase in genul meselor fara carne sunt bune din toate punctele de vedere:

  • fizic,
  • ecologic,
  • financiar.

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.