Ne grabim sa (ne) consumam

Ne grabim sa ajungem la serviciu, sa ajungem la supermarket sau sa ajungem acasa. Dar nu s-a terminat. Odata ajunsi acasa iar bagam viteza sa mancam. Si mancam in graba alimente „grabite” si „fortate”.

Ne grabim
Ne grabim

Ne grabim apoi la TV, de multe ori la can-can-uri. Iar „realizatorii” TV (mai degraba „distrugatori”) se grabesc la randul lor sa ne bombardeze cu informatii negative. Si sa ne faca pofta cu reclame.

Pentru ca a doua zi sa fim iar in graba ca sa cumparam, pentru ca apoi sa ne grabim sa consumam s.a.m.d. Fara sa ne dam seama ca ne consumam in mare graba si noi in acest iures fara oprire.

Stati fratilor! Pentru ce atata graba? Si unde ne duce? De cand n-am mai avut timp pentru noi, timp petrecut cu noi insine sau cu cei dragi?

Pana si timpul se grabeste. Nu vi se pare ca in ultima vreme timpul trece mai repede? Hai sa zicem ca rapiditatea vine cu varsta, dar nu cumva si noi ajutam la trecerea mai rapida?

Ati observat ca atunci cand iesim din iuresul orasului, cand suntem la tara (de exemplu) sau ne plimbam agale in mijlocul naturii, atunci si timpul trece altfel?

Oare noi suntem cei care grabim timpul? Timpul nostru šŸ™

Save

11 Comments

  1. Marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.