Reduceri super in weekend

Azi fiind vineri, probabil ca nu va sta gandul la niste reduceri substantiale (vezi foto). Dar poate va intereseaza sa cumparati cu reducere sambata sau/si duminica 🙂 Pentru ca sunt reduceri super in weekend.

Reduceri super in weekend

Reduceri super in weekend

Daca sunteti din Bucuresti puteti vizita magazinul. Nu-i bai nici daca nu sunteti bucuresteni, reducerile fiind valabile si online.

Despre ce este vorba? Magazinul F64 Studio, atat in varianta online, cat si in cea offline, (Bucuresti, pe Bd. Unirii, nr. 45) ofera in weekend-ul 10-11 decembrie reduceri importante la aparate foto.

F64 pregateste o surpriza foarte placuta pasionatilor de fotografie in acest weekend, asa ca m-am hotarat sa va impartasesc si voua informatia.

Poate de mult timp va doreati sa va actualizati aparatul foto. Dar nu ati gasit oferta potrivita. Sau poate doreati accesorii foto care va depaseau bugetul si ati tot amanat?

Nu amanati o vizita de weekend la F64. Indiferent daca ii cautati la sediul din Bulevardul Unirii nr. 45 in Bucuresti sau la sediul online, aveti sansa gasiti reduceri pe placul vostru. Acestea sunt valabile in weekend, cand si noi avem mai mult timp de scotocit online sau offline pentru hobby-urile fotografice.

Ce parere aveti? Va fac cu ochiul aceste reduceri super de weekend?

Save

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.