Rezolutie pentru 2012

Daca va recunoasteti oarecum in imagine, ar fi cazul sa actionati macar in ceasul al (20)12-lea. Aveti o rezolutie pentru 2012?

Rezolutie pentru 2012

Rezolutie pentru 2012

Foarte multi dintre noi si-au dorit sa arate bine de sarbatori. Unii au si reusit, dar altii au intrat in noul an, insa nu mai reusesc sa intre in haine.

Pentru cei cu kilograme in plus nu recomand solutiile miracol aparute de niciunde pe internet. Si care promit marea cu sare.

Repede apar, repede dispar, pana nu-si fac aparitia efectele adverse. Si atunci se reia reclama agresiva sub alta imagine-firma, pentru alti creduli. Despre astfel de miracole puteti citi deseori pe net.

Eu va propun o solutie existenta pe piata de multi ani, in urma unor cercetari indelungate realizate de nutritionisti. In plus este solutia unei firme cu 33 de ani vechime in lume si aproape 14 ani in Romania.

Pe net am gasit testimoniale din 2004 despre folosirea Clean 9. Eu insa il folosesc din 2008, atunci cand am facut prima detoxifiere.

Si de atunci ma tin de acest obicei in fiecare an. Nu am probleme cu greutatea si ma rezum doar Clean 9. Adica prima parte a programului complet Forever Nutri-Lean. Sau LifeStyle 30 cum era denumit mai demult.

Dar detoxifierea ma ajuta sa scap inclusiv de cateva kilograme. Alte „efecte secundare” sunt ca mi-am rezolvat problemele cu balonarea si cu fierea. Mi-am reglat metabolismul si ma simt foarte bine. De-aia si reiau programul Clean 9 in fiecare an.

Am scris mai demult, detaliat, ce reprezinta cele 9 zile ale programului Clean 9. Si care este importanta detoxifierii. Iar aici puteti gasi detalii legate de pret si administrare.

Atentie: Pretul din link este pretul pentru persoanelor care nu sunt inscrise in sistemul Forever.Prin inscriere puteti avea o reducere initiala de 15%, putand ajunge pana la 30%. Daca vi se pare interesant, va raspund cu placere la intrebari in comentarii la acest articol.

Spor detoxifiator!

12 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.