Miercurea fara carne 15Feb2012

Va invit la Miercurea fara carne 15Feb2012. Asa cum am mai spus, diversific mereu meniul ca sa fie cat mai sanatos.

Miercurea fara carne 15Feb2012

Miercurea fara carne incepe imediat dupa trezire cu un pahar de Argi +. Dar pentru ca vorbeam de sanatate, Argi+ este premiul dupa gimnastica de dimineata. Nu este o noutate pentru mine, dar poate nu v-am spus ca dimineata fac 15-20 de minute gimnastica de intretinere. De-asta de dezmortit incheieturile si de invigorare.

Un ingredient nou in meniul de azi este prazul. Continand vitamine (A, B1, B2, C) si minerale (calciu, potasiu, fosfor, fier), prazul este foarte bun pentru sanatate. La fix pe vremea asta, mai ales ca prazul este marca inregistrata olteneasca šŸ™‚

Pentru de dimineata am pregatit zacusca, paine integrala, masline si ridiche neagra. Zacusca este dulce, maslinele si ridichea sunt amare. Mai vedeti si alte gusturi in continuare.

zacusca la Miercurea fara carne 15Feb2012

In intervalul 9:30-11:00 este timpul pentru dulce: o patratica de ciocolata 85% cacao, 1 portocalaĀ si/sau 1 mar.

La pranz am de gand sa savurez o omleta cu branza, ceapa si marar.

oua jumari cu branza si ceapa

Alaturi de o „salata” originala olteneasca:

zeama de varza cu praz

  • zeama de varza
  • praz
  • boia dulce

Seara bag o ciorba de praz cu cartofi si fidea, iar mai tarziu niste alune.

ciorba de praz cu cartofi la Miercurea fara carne 15Feb2012

Pofta buna fara carne!

4 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.