Va invit la Miercurea fara carne 15Feb2012. Asa cum am mai spus, diversific mereu meniul ca sa fie cat mai sanatos.
Miercurea fara carne 15Feb2012
Miercurea fara carne incepe imediat dupa trezire cu un pahar de Argi +. Dar pentru ca vorbeam de sanatate, Argi+ este premiul dupa gimnastica de dimineata. Nu este o noutate pentru mine, dar poate nu v-am spus ca dimineata fac 15-20 de minute gimnastica de intretinere. De-asta de dezmortit incheieturile si de invigorare.
Un ingredient nou in meniul de azi este prazul. Continand vitamine (A, B1, B2, C) si minerale (calciu, potasiu, fosfor, fier), prazul este foarte bun pentru sanatate. La fix pe vremea asta, mai ales ca prazul este marca inregistrata olteneasca š
Pentru de dimineata am pregatit zacusca, paine integrala, masline si ridiche neagra. Zacusca este dulce, maslinele si ridichea sunt amare. Mai vedeti si alte gusturi in continuare.
In intervalul 9:30-11:00 este timpul pentru dulce: o patratica de ciocolata 85% cacao, 1 portocalaĀ si/sau 1 mar.
La pranz am de gand sa savurez o omleta cu branza, ceapa si marar.
Alaturi de o „salata” originala olteneasca:
- zeama de varza
- praz
- boia dulce
Seara bag o ciorba de praz cu cartofi si fidea, iar mai tarziu niste alune.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
alicee
Vad ca azi esti programat pe supe! š
Pofta buna!
Daniel Botea
Pai in fiecare zi mananc o supa/ciorba, foarte rar cand le ratez. Multumesc!
Alina
Multumim pentru sfat !!!
Daniel Botea
Cu multa placere. S-altadata, adica miercurea viitoare š