Regionala FLP Oltenia 11 Februarie

Desi sudul tarii a fost sambata sub cod portocaliu de ninsoare, la Regionala FLP Oltenia s-au reunit participanti din toata zona: Craiova, Targu-Jiu, Slatina, Caracal, Rosiori si Bucuresti. Daca au mai fost si din alte localitati va rog sa ma iertati, ma trageti de mana cu un comentariu si fac modificarea 🙂

Regionala FLP Oltenia

Regionala FLP Oltenia 11 Februarie 2012

Gazda intalnirii a fost Emilia Trusca, Soaring Manager Forever. De la care am retinut ca spre deosebire de alte firme de Network Marketing sau MLM, in Forever nu exista retrogradari sau ruperi de retea. Nici macar depasiri in retea pana la nivel de Manager. Am vazut si un scurt video cu parerea fostului presedinte american Bill Clinton despre activitatea de Network Marketing.

Emilia Trusca la Regionala FLP Oltenia

Violeta Haita, Senior Manager Forever, ne-a vorbit despre sponsorizarea responsabila si despre importanta instruirii corecte a persoanelor din echipa. Apoi ne-a prezentat un exemplu concret cu o colaboratoare care a hotarat sa inceapa afacerea FLP cu varianta NDP Combo Pack.

Violeta Haita

Am retinut si ideea ca daca faci cu multa pasiune un lucru, munca este mai usoara si mai cu spor.

A urmat Daniela Hasan, Supervizor Forever, care ne-a explicat concret, cu luni, nume si calcul de puncte cum s-a calificat la nivelul de Supervisor. Secretul calificarii? Sa fii Activ!

Daniela Hasan la Regionala FLP Oltenia

Drumul de la Supervizor la Manager ne-a fost explicat la fel de concret si de Alina Blendea, Manager Forever. Frumusetea drumului a constat in participarea si calificarea la doua raliuri Forever, din formarea unei echipe frumoase si la obtinerea multor beneficii. Mi-a placut ideea de final a Alinei Blendea: „Ca sa ai succes nu trebuie sa faci lucruri extraordinare, ci sa faci extraordinar de bine lucruri normale”.

Alina Blendea

Oaspeti din Bucuresti

Invitatii de onoare ai regionalei au fost Carina si Sebastian Iacata, Soaring Manageri, care au venit de la Bucuresti sa ne impartaseasca din experienta lor.

De la Carina Iacata am retinut ca libertatea oferita de Forever este extraordinara nu neaparat din punct de vedere financiar, ci prin posibilitatea de a deveni cel mai bun Tu posibil. Am mai retinut deasemenea importanta sistemului suport din Forever.

Carina Iacata

Sebastian Iacata ne-a vorbit despre atitudine:

  • atitudinea cu care completezi lista de nume,
  • atitudinea cu care vorbesti la telefon cu invitatii,
  • atitudinea cu care prezinti activitatea Forever,
  • atitudinea cu care inscrii noi parteneri in echipa,
  • atitudinea fata de linia sponsoriala.

Sebastian Iacata ne-a mai spus ca desi exista asigurare RCA sau asigurare pentru locuinta, nu exista asigurare pentru atitudine. Atitudinea ne priveste exclusiv pe noi.

Sebastian Iacata

In loc de concluzii

Au fost doua deosebiri fata de alte intalniri regionale. A fost prima data cand ne-am reunit la Cinema Modern. A fost si prima data cand n-am mai luat pauza, tocmai din dorinta ca participantii din alte localitati sa ajung in conditii optime acasa.

Regionala FLP Oltenia

Au ajuns cu bine si acum isi amintesc din aceste cuvinte si imagini atmosfera de la intalnire!

Spor!

4 Comments

  1. Marlene
  2. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.