Maria Sa Natura

Pentru ca blogul meu e Natural, iar de curand am sarbatorit persoanele dragi cu nume de flori, azi va propun sa descoperiti o persoana indragostita de Maria Sa Natura, plante si flori.

Maria Sa Natura

Maria Sa Natura

Ati auzit de Maria Godeanu? Trebuie sa stiti ca este:

  • biolog,
  • cercetator,
  • profesor.

Revista AS ii prezinta activitatea din 3 directii:

  • o piramida construita dupa proportia piramidei lui Keops, in care apa se purifica de la sine si vegetatia creste mai repede ca in exterior,
  • un film (rasplatit cu multe premii internationale) in care a demonstrat ca natura poseda un sistem perfectionat de transmitere si receptare de informatii. De exemplu plantele vorbesc intre ele, au sentimente si trairi afective, rad de bucurie si plang de durere, asemenea oamenilor;
  • cea mai mare descoperire a doamnei Godeanu este realitatea de dincolo de granitele stiintei: prezenta Creatorului Unic in toate formele de manifestare ale materiei din Univers.

Va invit sa cititi articolul complet si sa vedeti un mic filmulet despre „Piramida de la Pitesti”.

Marioara Godeanu a coordonat in perioada 1986 – 1992 cercetarile privind tipurile de energie care determina modificarea structurilor vii in Piramida de la Pitesti. Este vorba despre ritmuri mai mari de crestere a biomasei, cresterea cantitatii de ADN s.a.

A vazut cineva filmele „Sensibilitatea plantelor” sau „Dincolo de tacerea plantelor„?

 

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.