Forever de 34 de ani

Forever de 34 de ani in lume! Pentru ca Forever Living Products este o firma (si o filozofie) pornita in urma cu fix 34 de ani in S.U.A., azi 13 mai 2012 voi folosi si cativa termeni in engleza.

Forever de 34

Forever de 34 de ani!

Cei mai multi dintre noi am luat contact cu Forever din motive de boala – Illness, apoi descoperind si celelalte produse si beneficii aduse de stilul de viata Forever am trecut de la Illness la … Wellness.

Wellness este un concept complex care inseamna un echilibru intre minte, corp si suflet, tradus printr-o stare generala de bine (well-being).

Ei bine, Forever este un stil de viata sanatos (fizic, social, financiar, psihic si spiritual). Care face trecerea de la Illness la Wellness. Iar dezvoltarea personala oferita te ajuta sa descoperi o trecere chiar mai importanta: de la I, la We.

Illnes vs Wellnes

Sa fac si trecerea de la stilul de viata la cronologia Forever. Cred ca sunt suficiente cuvintele rostite de Emily Dickinson cu mult timp inainte: Forever is composed of nows!

Asa cum spuneam anul trecut, povestea de succes continua. Haideti sa vedem „acumurile” din 2012 si super-produsele pe baza de Aloe Vera lansate de Forever anul acesta:

  • Sonya Hydrate Shampoo,
  • Sonya Hydrate Conditioner,
  • Sonya Volume Shampoo,
  • Sonya Volume Conditioner,
  • Forever ImmuBlend,
  • Forever Hand-Sanitizer
  • Aloe Fleur de Jouvence – formula noua.

Chiar si FAB a trecut la o noua formula de pret, mai avantajos 🙂

Sa mai spunem ca din 2012 Forever Going Global si ca stilul de viata Forever este trait in 150 de tari din lume.

La Multi Ani Forever!

8 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.