Justitie pentru fotbalul din RO

Justitie pentru… cine? “Nu este normal ca o întreagă comunitate să aibă de suferit din cauza unei singure persoane …” – Nasu Pai simte-te! Si tu si Mitica, ca sa nu sufere toata suflarea fotbalistica din Romania.

Justice for Craiova. Justitie pentru

Justitie pentru fotbalul romanesc, nu pentru 2 persoane

Cat timp Mitica si Nasica sunt la conducerea fotbalului romanesc nici nu ma intereseaza daca avem (si in ce divizie) echipa de fotbal. Si din pacate asta se rasfrange si asupra echipei nationale. Cu 2 persoane compromise in fruntea fenomenului fotbalistic, nu-i de mirare ca „am infrant” si pe plan intern si international.

Fotbalul romanesc a ajuns in ultimul hal, insa conducatorii tin cu dintii de functii si pozitii. Ba chiar ne dau lectii de moralitate. Hai sictir, ca asa nu se mai poate!

Revenind la Craiova, au fost atatea nedreptati si umilinte impotriva Universitatii Craiova incat nu tanjesc dupa altele noi. Iar atat timp cat cei 2 conduc ostilitiatile in fotbalul din Romania, nu se va schimba nimic. Ba dimpotriva, vor continua cumetriile, nasiile si cardasiile.

Sa plece cei doi (nu le dau nici poze si nici nume, dar le-as da cu executare). Apoi putem sa ne reamintim de fotbalul romanesc si noi.

Pana atunci, sa vina pupaza sa le spuna. La amandoi. Pe rand si impreuna.

R.I.P. fotbal in RO!

7 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.