Artificial sau natural?

Destul ca la mine este blogul natural, pentru brad nu am dubii intre artificial sau natural. Ca sa fie clar, apelez la varianta artificiala, dupa cum se vede.

Artificial sau natural?

Artificial sau natural?

Pentru ca in planul blogosferic in zilele de Miercuri am si rubrica de dezbateri, hai sa dezbatem šŸ™‚Ā Brad natural? Brad artificial?Ā Ca sa spargem gheata am sa incep eu cu raspunsurile.

Prefer bradul artificial din motive ecologice, din motive de pret si din comoditate. Nu mi se pare normal sa taiem pentru fiecare cate un brad la fiecare sarbatoare de iarna.

In ceea ce priveste pretul, bradul artificial il cumperi o singura data si-l amortizezi repede. La comoditate bifeaza tot bradul artificial, care nu lasa ace peste tot.

Nu in ultimul rand aleg bradul artificial pentru ca nu-mi place sa ma tocmesc in fiecare an prin piata cu diversi bisnitari cu fete dubioase.

Am luat si eu brad natural cand era Daria mai mica. Dar de cand s-a marit si a inteles ca nu merita sa incurajam taierea brazilor pentru cateva zile de falsa verdeata, avem brad artificial. Iar mirosul de brad il apreciem la munte, direct de la brazii incarcati de zapada.

Voi de care brad preferati? Si de ce?

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.