Gazeta de Wall: Asa Nu!

Spuneam mai demult intr-un mono(b)log ca-mi displace folosirea excesiva a optiunii Pinned Posts pe grupurile Facebook. Reiau azi la rubrica Gazeta de Wall Asa Nu!

Gazeta de Wall Asa Nu

Gazeta de Wall: Asa Nu!

Am gasit pentru gazeta de perete FB, din pacate la rubrica „Asa nu”, 2 exemple care vin in sprijinul afirmatiilor de mai sus. Dupa imaginea de sus, uite una si mai jos šŸ™‚

Pinned post

Am „blurat” identitatea autorilor, nu cred ca intereseaza Ā cine sunt. Mult mai interesant ar fi ca practica de „pinned” sa nu fie folosita aiurea.

Inteleg sa pui un pinned post forever daca este vorba despre anumite reguli pe care sa le vada toti cei care vor sa posteze. Atunci are o logica si-i vad sensul.

Pot sa mai existe postari pinned cand sunt anumite evenimente sau anunturi proaspete. Dar si acolo, daca postarea pinned ramane mult timp dupa ce e a trecut vremea ei, iar este aiurea.

Exemplele de mai sus arata cu prisosinta ca astfel de postari pinned se folosesc cu nesabuinta. Ca sa iesi in fata, trebuie ca mai inainte sa ai diferite motive: ocazionale, organizationale sau de alta natura. Uite ca la noi se baga in fata cate unii pe motive gramaticale.

Hai sa zici ca mai gresesti din neatentie, dar 2 greseli grava intr-o propozitie atat de scurta au legatura cu educatia. Scurta si ea, din pacate šŸ™

Spor corector!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.