LookTV: Romania 3 – Australia 2

Acestea au fost cuvintele serii: LookTV Romania 3 : Australia 2. Daca nu stiti despre ce-i vorba, probabil n-ati stiut unde este televizat meciul 🙁

LookTV Romania 3 : Australia 2

LookTV Romania 3 : Australia 2

Pentru ca nu s-a invrednicit nicio televiziune de top sa transmita meciul nationalei cu Australia, ar trebui sa multumim LookTV. Bine ca ei au reusit sa asigure o transmisie OK din Spania. Iar acum e randul meu sa le multumesc pentru implicare, cu link-ul de rigoare.

Ma numar printre cei care nu prind LookTV la televizor, dar am vazut meciul online pe calculator. A fost destul de bine si-asa. Ma refer si la transmisie, dar si la rezultat.

Chiar daca a fost o intalnire amicala, meciul a fost foarte disputat. Mai intai a condus Romania cu 1 : 0. Apoi „cangurii” au egalat si au condus la randul lor cu 1 gol. A fost randul Romaniei sa egaleze la 2, apoi sa se distanteze in final cu 3: 2.

O intalnire utila, in care am vazut potentialul jucatorulor convocati la nationala la inceput de an. Sper sa se mai faca reglajele fine, sa-si intre in forma toti jucatorii iar la primul meci oficial sa aratam mai bine.

Pana atunci insa Hai Romania! Multumim LookTV!

Spor(t)!

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.