O replica de bun simt

Spuneam saptamana trecuta despre un comunicat de _ _ _ _ _ emis de FRF, in care Nasu’ Sandu trasa directive autoritatilor publice locale din Banie. Asteptam o replica de bun simt de la Craiova.

Olguta Primarita o replica de bun simt catre FRF

Replica de bun simt

Asa cum banuiam, autoritatile locale n-au citit comunicatul in pozitie de drepti. Ba mai mult, s-au dus drept la DNA, cu directie precisa: FRF, LPF, Sandu, Dragomir etc.

Replica este cea asteptata, sa vedem cat timp se vor lasa asteptate rezultatele actiunilor DNA. Pana atunci voi ignora aburelile care deja au aparut dinspre Federatie si Liga.

De Ne-ar Ajuta sa scapam fotbalul romanesc de Nasica, Mitica & Comp, daunele cerute ar fi mizilic pe langa sansa unui fotbal mai curat in Romania.

Intr-un astfel de campionat de fotbal mi-as dori sa revad si Universitatea Craiova.

Pana atunci nu ma mai intereseaza catusi de putin campionatul autohton. Din mai multe motive. In primul rand pentru ca nu prea se mai joaca fotbal. Iar cand se joaca cat de cat, isi baga coada necuratul sub forma de arbitri, comisii federale si decizii partinitoare.

Iar cand ai posibilitatea sa vezi la TV meciuri superbe din alte campionate, de ce sa pierzi timpul cu meciuri trucate sau stricate de arbitri?

Spor(t) Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.