Miercurea fara carne 20Feb2013

Bine v-am regasit la Miercurea fara carne 20Feb2013. Hai sa vedem cu ce ne hranim azi.

Miercurea fara carne 20Feb2013

Pentru de dimineata am pregatit oua fierte moi cu mamaliga rece. Ouale fierte sunt usor de digerat, insa o proteina de calitate care tine de foame. Iar mamaliga este considerata balsam pentru intestine. Asa ca am inceput ziua bine 🙂

mamaliga rece cu oua fierte moi

La pranz am zis sa fie si cruditati, asa ca am avut o salata de varza, telina, morcov, marar, patrunjel, lamaie si ulei de masline. Nu prea tine mult de foame un astfel de pranz, dar daca avem o cantitate mare de salata, e tocmai bine pana la 17:00, cand e masa de seara.

salata de varza la Miercurea fara carne 20Feb2013

Seara este rezervata pentru o ciorba de spanac, cartofi si alte verdeturi. Sunt ciorbar de felul meu, iar daca nu mananc ciorba macar de 4-5 ori pe saptamana, simt ca-mi lipseste ceva.

ciorba de spanac si cartofi

Daca mai ramane mamaliga, poate si o fasole cu mamaliga rece, chiar si cu usturoi uscat sau ceapa verde. Va prindeti dupa poza daca a fost sau nu 🙂

mamaliga rece, fasole groasa si ceapa verde

Mai sunt si alte gustari: bucatica de ciocolata neagra si portocale in intervalul dulce 09:00 – 11:00. Dar si berea asociata intervalului 21:45 – 23:45. Daca n-ati ghicit al doilea interval este Champions League cu Barca si Milan 🙂

Pofta buna fara carne!

2 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.