Miercurea fara carne 27Feb2013

Ca tot vorbeam despre detoxifiere, (si aici, si aici), Miercurea fara carne 27Feb2013 este o forma usoara de detoxifiere, in timpul saptamanii.

Adica reusesc timp de 2 zile sa mananc doar legume, fructe, leguminoase si toti felul de alte bunatati fara carne. Ceea ce va foresc si voua 🙂

Miercurea fara carne 27Feb2013

Dar iata ce am pregatit pentru ultima zi de Miercuri fara carne din Februarie.

Pentru de dimineata avem zacusca de vinete si de fasole pe paine integrala, acompaniata cu ceapa verde si castraveti murati.

zacusca de vinete si fasole la Miercurea fara carne 27Feb2013

Am adaugat si ceapa verde, ca sa fie si ceva crud in meniu inca de la micul dejun.

La pranz am bagat o salata de castraveti, ceapa alba, rosie si verde, ridichi rosii si rosii. Buna si proaspata, acum fiind vorba de o salata cu multe cruditati.

salata cu de toate

Seara merge un souflé de conopida. Va fac pofta cu imaginea de ansamblu, n-am mai avut timp de detalii sau de sectiuni transversale.

soufle de conopida la Miercurea fara carne 27Feb2013

Am mai avut cateva succese blogosferice despre care o sa aflati Vineri. Nici atunci nu mananc carne, fiind a doua zi pe saptamana cand respect obiceiul. Asa ca pana cand aflati merge sarbatorit in avans cu un ecler facut in casa. Ba chiar mai multe, dar ce sa fie: eclere sau ecleruri?

Eclere sau ecleruri?

Oricum ar fi, m-am lins pe degete, ca sa nu risipesc ciocolata 🙂

Pofta buna fara carne!

10 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.