7/2/2 gratuite-n Delta la 4 stele

Mai sunt fix 7 zile in care puteti sa va desfasurati pentru 2 nopti gratuite-n, pentru 2 persoane. Dar nu oricum ci in Delta la 4 stele cu mic dejun inclus, la Hotel Wels (****).

Inca un weekend in Delta Dunarii. Delta la 4 stele

7/2/2 gratuite-n Delta la 4 stele

Pana acum s-au inscris aproape 20 de persoane, dar la cat de mult mi-am dorit eu sa ajung in Delta, as inmulti cu 5 numarul de participanti.

Da, la mine Delta a fost unul dintre cele 100 de visuri puse pe hartie in 2010 si iata ca in 2013 se indeplineste. Pentru a-mi indeplini visul am scris un articol pe blog, iar juriul a apreciat ce am scris.

Banuiesc ca s-a simtit dorinta de a merge in premiera in Delta Dunarii si faptul ca am scris cu placere. Daca l-a mine a contat acest lucru, sper sa functioneze si in cazul vostru

Doar ca la voi e mult mai simplu. Este necesar un comentariu, o abonare pe e-mail si un mesaj de confirmare pe e-mail. Apoi juriul va alege cel mai bun comentariu si va decide castigatorul de 4 stele. La mine a fost un vis de 100 de puncte, de-asta zic ca mi se par putini doar circa 20 de participanti. M-as gandi ca 100 ar fi mult mai aproape de un asemenea premiu.

Mai sunt insa 7 zile in care puteti participa, astfel incat va spun atat:

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.