Bun venit la Miercurea fara carne 06Mar2013, prima din luna lui Martisor. Hai sa va fac pofta inca de dimineata cu cateva preparate in culori alb-rosii, evident fara carne.
Miercurea fara carne 06Mar2013
Pentru de dimineata am pregatit icre de hering, adica de-alea mai albe, cu rosii cherry si ridichi rosii. Dar si cu un pic de marar verde de primavara.
Le-am pus pe paine integrala si le-am acompaniat cu cascaval.
Nu degeaba am zis de culori, pentru ca aceste informatii au de fapt legatura cu mineralele si vitaminele continute de mancare. In afara de culori diverse, incerc sa mananc la fel de divers, cu bunatati crude alaturi de bunatati gatite.
Bineinteles ca n-am uitat de patratica de ciocolata Heidi Dark Extreme si de fructele din intervalul 09:00 – 11:00.
La pranz ma gandesc ca o mamaliga cu branza merge la fix. Dar sa vedem daca nu cumva ma razgandesc. O sa vedeti in poza 🙂
Dupa cum se vede nu m-am razgandit, doar am mai completat cu verdeturi de provence pentru o aroma ademenitoare.
Seara ma pastrez pentru o ciorba de cartofi si praz. Ca doar sunt oltean si nu pot sa traiesc fara praz in meniu 🙂 Dar si cartofii imi plac, asa ca i-am savurat completandu-se reciproc in minunata ciorba.
Iar mai tarziu ma pastrez pentru Champions League cu o bere 🙂
Pofta buna fara carne!