Premierul care… scoate. De toate…

Premierul care scoate... de toate
Dupa ce social-democratii l-au dat bucurestenilor pe primarul care este, asistam acum la inca o premiera: Premierul care scoate

Cum ce scoate? De toate!

Scoate castanele fierbinti cu mana parlamentului, desi stie de la inceput ca o sa-i dea peste mana Curtea Constitutionala.

Scoate perle in sirag:

  • Ca premier votez asa, ca deputat „almintrelea”, cum ar fi zis bunica-mea. Premierul trage Hais, iar deputatul Cea… Cea mai buna aratura!
  • M-am impotrivit proiectului pentru ca-l sustinea Basescu si eram convins ca e ceva rau. Acum am vazut ca e bun si-l sustin…
  • Gata il supunem la vot, il respingem si cu asta basta. Asta era saptamana trecuta.
  • Saptamana asta este cu trimiterea comisiei la Rosia Montana sa vada despre ce e vorba.
Scoate oamenii in strada trimitand in Parlament (fara consultare publica) un proiect de lege controversat, cu lipsuri la avize.

Scoate peri albi celor care incearca sa inteleaga de ce premierul unei tari sugereaza unei firme private sa ceara despagubiri?!?

Scoate minerii din subteran… premierul. Deputatul o sa-i roage pe colegii parlamentari sa mearga la Rosia Montana ca sa se informeze.

Pete dificile inca nu scoate, dar sunt semne ca se poate.

Daca mai exista romani care cred ca s-au scos cu un astfel de premier, o sa astepte sa-i scoata la liman… mult si bine!. Cum cine? Premierul. Sau deputatul? Nu conteaza, sa-i scoata odata…

Spor scotator!

P.S.

  • Cand zicea Boc ceva, iar dupa vizita de la Cotroceni o intorcea la 180 de grade, ne gandeam ca e o papusa manuita de Basescu.
  • Acum, dupa cate scoate Ponta, cu ce viteza si in cate directii, am impresia ca sunt mai multe maini care trag sforile, iar papusarii isi dau si peste maini unii altora in acelasi timp.

2 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.