Pungăşii şi cârdăşii de la Pungeşti până la Bucureşti

Pungăşii şi cârdăşii de la Pungeşti până la Bucureşti
Cand va spuneam ca din zona aceea vin avertizari si ca ma cutremura o anumita tacere, poate nu m-ati crezut. Mie imi suna a pungasie si a cardasie, pentru ca la fel ca si in cazul Rosia Montana autoritatile sunt de partea banului, nu de partea omului.

Faptul ca prefectul a ordonat blocarea drumului si izolarea protestatarilor ca pe vremea comunismului, faptul ca primarul din localitate a dat bir cu fugitii si alte astfel de detalii ma duc cu gandul la pungasie.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=ZVEktKQw5OA]

Deocamdata razesii de la Pungesti au invins, insa cardasia se intinde pana la Bucuresti, pentru ca prefectul de acolo n-a actionat de capul lui.

Pe oamenii din Pungesti nu-i intreaba nimeni. Desi s-au exprimat prin referendum local, sunt mai ocoliti decat legea si nu au nicio sansa daca nu iesim toti in strada.

Ieri a fost Rosia Montana, azi e Pungesti, maine poate fi chiar casa ta. Mascaricii din Bucuresti par sa fi uitat ca a mai cazut un guvern din cauza unei demiteri si isi vad in continuare de cardasii si pungasii.
N-au invatat nimic din trecut, au profitat de nemultumirea oamenilor pentru a ajunge la putere si acum se bazeaza pe pasivitatea noastra.

Spor desteptator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.