Bloggerii citesc si carti :)

Bloggerii citesc si carti :)
Vorbeam nu demult despre bloggeri si blogurile pe care le citesc. Dar mai citim si carti, chiar daca nu comentam intotdeauna 🙂 De ce citim? Eu am incercat sa evidentiez cu imaginea de start.

Si ca sa fie treaba-treaba, Chinezu centreaza si centralizeaza treaba asta cu cartile citite in 2013.

Nu stiu exact cate am citit, ca n-am avut inspiratia sa le mentionez pe blog 🙂 Dar despre cateva am mai zis, asa ca am putut sa-mi amintesc mai usor.

Au fost mai multe, dar cum nu sunt sigur ca le-am citit in 2013 sau in 2012, am sa fac doar un top al celor despre care sunt sigur, in ordine alfabetica:

top carti 2014
  • Ana – Portretul Reginei, de Principele Radu al Romaniei
  • Antreprenoriatul – Lansarea si administrarea unei afaceri, de Steve Mariotti si Caroline Glackin. Mult spus citita, trebuie recitita si aplicata aceasta lucrare
  • Cel mai bogat om din Babilon, de George Clason
  • De la idee la bani, de Napoleon Hill
  • Limbajul trupului, de Allan Pease
  • Puterea magica a gandului, de David J. Schwartz

Nu sunt toate in imagine, unele sunt imprumutate sau n-am dat de ele prin biblioteca. Au fost si altele, dar daca nu mi le-am amintit inseamna ca nu fac parte din top 🙂

Inainte de a afla despre initiativa chinezeasca evidentiasem deja prima carte terminata in 2014 si am de gand sa continui cu acest obicei, ca sa-mi fie mai usor la retrospectiva din 2015.

Spor cititor!

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.