Bun venit la inca o zi de Miercuri fara carne. In meniul de azi va fac pofta cu cateva ingrediente simple, dar gustoase š
Pentru de dimineata am avut icre de hering pe paine integrala si o salata de varza murata cu boia dulce.
La pranz am executat o salata orientala, cu cartofi fierti in coaja, ou, ceapa verde, masline de Thassos, marar, patrunjel, lamaie si ulei de masline.
SearaĀ m-am bucurat de vinete si rosii cherry la gratar, presarate cu usturoi verde, patrunjel si verdeturi de Provence.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Alpinist utilitar
Hmm delicos
Daniel Botea
Asa a fost š
Gianina
De unde iei maslinele de Thassos si verdeturile de Provence?
Salata orientala am facut si eu in seara asta,dar fara ou,cu praz,castraveti acri,cartofi fierti si masline kalamata,piper si ulei de floarea soarelui presat la rece.
Daniel Botea
Cu maslinele de Thassos m-am aprovizionat chiar din Thassos, mi-am luat vreo 10 kilograme š Verdeturi de Provence am gasit prin supermarket-uri. Unele sunt simple, altele cu amestecate cu sare. Cu praz n-am incercat salata orientala š
Gianina
A,si te-au tinut pana cum maslinele?
Doar varfurile verzi de la praz le-am pus nu si partile groase,alea le-am pus la ciorba.
Daniel Botea
Tin, ca sunt in pungi vidate. Am inteles cu prazul. Spor!