Bine v-am regasit la Miercurea fara carne, dar cu preparate usoare si racoroase.
Pentru de dimineata am avut cartofi frantuzesti (souflé de cartofi cu branza), cu rosii si masline.
La pranz am facut o salata de rosii si castraveti, imbogatita cu ceapa, marar, lamaie, ulei de masline, ardei iute si cascaval. Rosii moi, zemoase, tocmai bune de zeama gustoasa, pe care am adunat-o cu lipia 🙂
Seara va fi probabil tot cu salata, dar sigur va fi si un pepene galben cu ouzo, ca sa-mi treaca de dor de vacanta 🙂
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
dispecerul de servici
Nu am pus niciodata marar peste salata. Trebuie sa incerc si eu 🙂 Pofta buna
Daniel Botea
Nici macar la salata de varza? Eu pun marar sau patrunjel in toate salatele
Formatia Bucuresti
Mie nu-mi place mărarul, mereu îl asimilez în mintea mea cu plăcintele cu urdă, pe care, la fel, nu o suport deloc.
Din ce ai prezentat azi, mi-au făcut cu ochii cartofii franțuzești, care mie-mi plac să abuuuunde-n brânză. Yammy yammy !!
Alex`andra
Daniel Botea
Mie-mi place foarte mult mararul, dar este mai bogat in vitamine si minerale patrunjelul, asa ca pun si una si alta in salate (cand am 🙂