In pas alergator spre titlul national

In pas alergator spre titlul national
La finalul anului trecut intrebam Cine e pe primul loc? iar raspunsul a fost acelasi pana la finalul campionatului regulat.

Baietii de la SCM U Craiova au terminat pe primul loc apoi in play-off au batut fara drept de apel, in minimum de seturi. Aseara si-au aflat adversarii in finala, Volei Club Municipal Zalau, care a trecut cu greu, in set decisiv, de Arcada Galati.

Craiova pe primul loc
Se reediteaza finala din 2014 dar sper ca de data aceasta Craiova sa castige campionatul. Am fost alaturi de baietii nostri si atunci, voi fi si azi la ora 18:00, cand craiovenii sunt invitati in Gradina Botanica la o… alergare spre titlu alaturi de voleibalistii de la SCM U Craiova.

Aer curat, miscare, sesiune de fotografii si autografe si nu in ultimul rand o dovada de sustinere a echipei craiovene cu cele mai bune performante in ultimii ani.

Nu este prima data cand sportivii craioveni ne invita la meciuri prin astfel de actiuni. Au mai fost iesiri in Mall sau prezentari la Targul de Turism, dar este pentru prima data cand suntem invitati la miscare alaturi de echipa de volei.
invitatie la meciurile echipelor craiovene
Spor la astfel de initiative si pe viitor! Iar daca in Sala Polivalenta am dat bine in culorile alb-albastre alaturi de blogosfera craioveaba si de iubitorii sportului, cred ca in miscare si-n cadru natural vom da si mai bine in poze.
Hai Craiova!
Cine mai vine azi sa alrgam spre titlu? Si cine vine Duminica la primul meci al finalei?
Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.