Amintiri frumoase de la Webstock

Amintiri frumoase de la Webstock
Hai cu amintirile, ca maine-poimaine se aduna lumea din concedii si vacante ca sa fim toti cu mic cu mare la Webstock, marea sarbatoare a social media din 30 Septembrie!

Pana atunci mai sunt destule zile si pentru inscrierea participantilor si pentru inscrierea proiectelor la Webstock Awards dar si pentru a propune speakerii pe care ai vrea sa-i urmaresti la Webstock si subiectele de interes.

Daca inca nu v-ati inscris la Webstock, am sa va spun cateva lucruri cu care am ramas dupa cele 4 participari dar si ce-am invatat cu aceste ocazii.

3 lucruri cu care am ramas de la Webstock

La prima participare la Webstock am avut surpriza sa aflu ca eram pe primul loc intr-un clasament de testing la Campionatul National de Blogging. Iar cand s-a lansat oficial campionatul, am fost atat de implicat incat am castigat premii frumoase la Blogal iar in final am ajuns sa ma ocup de Blogal Initiative Craiova.
Campionatul National de Blogging
Deci fiecare inceput aduce cu el noi inceputuri daca esti prezent cand si unde trebuie 🙂

Tot la prima participare m-am intalnit offline cu Razvan Pascu, pe care-l citeam de multa vreme. Am ramas surprins sa vad ca o persoana care se plimba prin toata lumea in cele mai luxoase destinatii, asa-l vedeam eu pe Razvan, are amabilitatea si rabdarea sa raspunda tuturor intrebarilor si chiar sa facem o fotografie impreuna.

Un lucru pe care l-am invatat si-l invat in continuare ar fi ca daca-ti place ceva, sa continui sa faci acel lucru din ce in ce mai bine. La unii rezultatele apar mai repede, la altii mai tarziu, dar daca-ti place ce faci n-ai cum sa pierzi. Am auzit acest lucru la Webstock spus de fiecare data in diverse forme.

De ce merita sa participi la Webstock?

Pe langa actualizarea cunostintelor din social media cu ajutorul unor speakeri care lucreaza in domeniu, merita sa vii la Webstock si pentru socializare, pentru a mai schimba o vorba cu prietenii cu care nu te-ai mai vazut de mult timp in offline sau pentru a lega prietenii cu bloggerii pe care-i stiai doar din online.

As putea sa spun multe despre networking si socializare dar pentru ca e deja traditie ca Webstock sa se desfasoare toamna la JW Marriott am sa exemplific cu cateva „poze traditionale cu blogoltenii” care fac mai mult decat 4000 de cuvinte.

Oltenii la Webstock 2012
Oltenii la Webstock 2012
Oltenii la Webstock 2013
Oltenii la Webstock 2013
Oltenii la Webstock 2014
Oltenii la Webstock 2014
Oltenii la Webstock 2015
Oltenii la Webstock 2015

Care-i faza cu „poza cu blogoltenii”?

De multe ori cand dam adunarea la „hai la poza cu blogoltenii” unii se scuza si spun ca nu sunt olteni. Nu-i o problema, nimeni nu-i perfect, dar la poza cu blogoltenii e la fel ca la „poza cu maimuta” 🙂

Adica faci o poza cu blogoltenii „in fata la Craiova”, nu trebuie neaparat sa fii perfect si simplu ca ei 🙂

Ce am invatat de la Webstock

In primul rand am invatat ca daca stai in carapacea ta blogosferica ai mai putine sanse sa te dezvolti decat daca participi la conferinte. Webstock a fost prima conferinta la care am participat si care mi-a deschis pofta si drumul pentru Social Media Summit, Food Bloggers, Future of Media etc.

Am mai invatat ca e bine sa-ti notezi ideile interesante sau sa revezi inregistrarile care apar dupa Webstock daca n-ai inteles ceva bine. A propos de inregistrare, s-a nimerit sa nu ajung la un eveniment dar sa-l urmaresc online. E bine sa stiti ca exista si posibilitatea asta, desi nu se compara cu prezenta offline la Webstock.

Nu in ultimul rand, offline ai posibilitatea sa-i intrebi pe speakeri la fata locului si sa primesti raspunsuri pe loc sau sa continui discutiile in pauza cu cel pe care l-ai abordat.

Si am mai invatat deja ceva, ca e bine sa te astepti de fiecare data la surprize la Webstock. Placute 🙂
surprize placute la Webstock

Tu ce experiente ai de la Webstock?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.