A fost Craiova Blog Meet #56 #cudetoate

Bine, Craiova Blog Meet a fost Duminica trecuta dar cu atatea evenimente abia acum va povestesc. Cum o asemenea intalnire merita consemnata pe blog, iaca tocmai asta fac. Exista si explicatii pentru intarziere 🙂

Craiova Blog Meet poza de grup

De dimineata am invatat despre blogging si branding de la Chinezu si Cristi Florea.

Dupa masa de pranz ne-am delectat la Banu Maracine cu o degustare de branzeturi si vinuri.

Craiova Blog Meet la Scoala de Biliard

Ca sa incheiem tot cu invatatura, a fost Craiova Blog Meet #56 la Scoala de Biliard.

Am ajuns pe rand la Blog Meet, fiecare cum am avut noroc sa ne gaseasca taxi-urile la Banu Maracine. Cu ocazia asta au aflat si taximetristii unde este Statiunea Didactica Banu Maracine 🙂 Daca eram 2-3 bloggeri, era suficienta o masina. Dar am fost peste 30 si nu toti au venit la Blog Meet. Asa ca ne-am grupat pe zone si interese.

Cand am ajuns noi colegii erau deja cu berile in mana si cu bilele pe masa 🙂 Adica jucau biliard si bagasera si-o bere, ca sa vada mai multe bile.

scoala de biliard

Ne cam venise foame, asa ca mai intai am comandat pizza. Dar nu orice pizza.

Pizza cu praz de la Master Chef

La Scoala de biliard e bere cu pret ok, n-au mancare dar poti sa-ti comanzi de unde vrei.

Pentru ca aveam oaspeti din Bucuresti, am comandat o pizza Quattro Formaggi party… cu praz. A fost delicioasa, ocazie cu care il felicit din nou pe Master Chef pentru
Praz Vegas.

pizza cu praz
Cu burta pusa la cale altfel s-au vazut si bilele de biliard si sticla de bere. Am luat si bataie, am si batut, important este ca ne-am distrat.

Craiova Blog Meet

Am plecat mai devreme ca de obicei de la Blog Meet, ziua plina aratandu-si efectele pe la 22:00. Dupa o zi #cudetoate, de la invatatura, la degustare si apoi socializare, ploaia ne-a imbiat la culcare.

Ne revedem luna viitoare 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.