Vine Craiova Blog Meet #57 de Noiembrie

Dupa Craiova Blog Meet kooperatist ne pregatim pentru un nou blog meet traditional. La Scoala de Biliard dam o bila, bem o bere si ne luam la revedere la Craiova Blog Meet #57.

Craiova Blog Meet #57

Stati usor, ca nu-i chiar asa.

La Craiova Blog Meet #57 punem tara la cale

Punem tara la cale, adica la calendarul care se apropie. Si se cam apropie cateva evenimente traditionale. Numai maine nu-i poimaine si ne trezim pe 1 Decembrie.

Dar pana atunci trebuie sa ne organizam ca sa sarbatorim 1 Decembrie la Centrul Cultural Polonez.

1 Decembrie traditional-blogosferic

Asa e traditia blogosferica la Craiova. Dupa defilarea traditionala din centru, defilam si noi cu bunatati traditionale la Centrul Cultural Polonez. Dar nu oricum, ci organizat. Ne organizam la Blog Meet, vedem cine vine, stabilim ora si toate detaliile.

1 Decembrie la Centrul Cultural Polonez

Nici nu ne revenim bine din sarbatoare, ca se apropie Gala SuperBlog. Iar organizare iar planificare de calatorie la Bucuresti si retur.

Iar dupa Gala pot sa vina si sarbatorile. Dar nu pe nepregatite ­čÖé

Secret Santa la Craiova Blog Meet

O alta traditie este ca la Craiova Blog Meet de Decembrie sa facem Secret Santa. Stiu ca mai e pana atunci dar ca sa fie sarbatorile tihnite trebuie sa le planificam.

b52c5-secret_santa

Deja au aparut luminitele de sarbatori, azi am baut si Tuborg Christmas Brew, e clar ca vine si Santa. Shhhtt, deocamdata e secret ­čÖé

Dar nu mai e niciun secret ca-i asteptam pe bloggeri cu monedele din buzunare, pusculite sau borcanele din dotare.

Acestea fiind zise am facut si evenimentul pe Facebook, va astept Duminica 20 Noiembrie de la ora 19:00 la Scoala de Biliard.

Spor participator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.