BuzzCamp Craiova pe 8 Noiembrie. Hai si tu!

BuzzCamp este un eveniment aparut in 2008 in viata studentilor, masteranzilor si absolventilor. BuzzCamp Craiova are loc pe 8 Noiembrie si este dedicat dezvoltarii personale, recrutarii specializate si orientarii tinerilor din Craiova.

BuzzCamp Craiova 8 Noiembrie

Evenimentul se desfasoara in 9 centre universitare din Romania (Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Sibiu si Timisoara).

De ce sa vii la BuzzCamp Craiova?

La BuzzCamp ai ocazia sa asculti speakeri cu povesti de viata adevarate si cu experiente diverse in domenii variate.

In al doilea rand ai ocazia sa pui intrebari si sa adaptezi o experienta de viata la visurile tale. Te vei afla alaturi de tineri cu aceleasi aspiratii dar cu motivatii diferite. Poate o idee de la un speaker sau o intrebare din sala iti vor deschide ochii spre viitoarea cariera.

city break la Roma

Nu in ultimul rand, participarea este gratuita iar inscrierea la BuzzCamp iti poate aduce un city break la Roma.

Sunt speaker la BuzzCamp Craiova

Tema evenimentului fiind perseverenta, va invit sa ascultati ce va spune un blogger din zodia Taur. Da, sunt unul dintre speakerii de la BuzzCamp Craiova.

Daniel Botea speaker BuzzCamp

Perseverenta – De cate ori incerci pana reusesti? Aceasta este provocarea conferintei si presimt ca vom auzi experiente interesante pe aceasta tema.

Ma loveste acest subiect din mai multe directii, asa ca fiti pe faza pe 8 Noiembrie la Buzz Camp. Doar asa de teasing va spun ca abordarea mea are legatura cu bloggingul, sportul, nutritia si competitia 😉

Ce se intampla la BuzzCamp Craiova?

Prima parte a zilei este dedicata conferintelor de dezvoltare personala si orientare in cariera. Adica vedem unde ne situam la nivel teoretic 🙂

Studentii sunt incurajati sa obtina raspunsuri la intrebarile care-i framanta. Interactiunea cu speakerii este importanta, participantii putand sa invete din experienta de viata a speakerilor.

In a doua parte a zilei incep workshop-urile organizate de companiile prezente la eveniment. Teoria ca teoria, dar practica-i de baza 🙂

BuzzCamp Craiova are loc Marti, 8 Noiembrie, la INCESA, incepand cu ora 10:00. Ne vedem la BuzzCamp?

Spor participator!

2 Comments

    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.