1, 2, 3… start cu spor in Decembrie. Hai si voi!

Daca ieri am sarbatorit Ziua Nationala ca tot romanul, azi fac planurile pentru Decembrie. Start cu spor sa fie!

Start cu spor - Craiova 3 Decembrie pentru Spitalul Copiilor

Start cu spor pentru Spitalul Copiilor

Dupa sarbatoarea de ieri, azi mai si muncim, chiar daca e zi libera. Munca este placuta insa, pentru ca ma voi intalni cu cativa oameni sufletisti din Craiova. Au strans monede pentru Spitalul Copiilor dar nu ajung maine la adunare.

Sambata, 3 Decembrie, la ora 10:00 dam adunarea in Parcul Romanescu, in zona Ciobanasul.

Craiova pentru Spitalul Copiilor in Decembrie

Ca in fiecare prima Sambata din luna ne intalnim pentru alergarea caritabila. Nu este cros, este o intalnire caritabila in cadrul careia fiecare alearga, merge, doneaza doar daca vrea si cat vrea. Tot maine este deadline-ul pentru strangerea monedelor la Craiova.

Poate nu toti craiovenii alearga, insa cu siguranta au cateva monede uitate prin buzunare, borcane sau pusculite.

A propos de alergare, nici eu nu mai alergasem in conditii de iarna, dar am debutat la Crosul Toamnei 🙂 Fiind in ultima zi de Noiembrie si cu zapada in jur, a fost ceva deosebit. Si eu am fost mai deosebit, pentru ca am uitat sa-mi iau manusile 🙂

alergare in conditii de iarna

Spre deosebire de un cros, maine fiecare alearga cat vrea si doar daca vrea. In orice caz e bine sa veniti echipati corespunzator, chiar daca va fi soare. Suntem totusi in Decembrie 🙂

A propos de Decembrie, daca vreti sa faceti o fapta buna pentru Spitalul Copiilor exista posibilitatea unei donatii online. Asta bineinteles daca nu ajungeti maine la intalnire.

N-ati mai participat la evenimentele caritabile organizate de Asociatia 1 Leu? Sa stiti ca in Craiova am inceput in Iunie 2015. Majoritatea actiunilor au fost alergari caritabile, dar au mai fost si strangeri de monede sau „pedalez si donez”.

Mi-ar placea sa ne vedem offline cat mai multi la final de 2016. Va multumesc inca de acum si sper ca 2017 sa fie un an mai bun din toate punctele de vedere.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.